promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
12,8 milliárdot nyert a lottón a szerencsés tinilány, aki életében először játszott
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még sosem volt ilyen fiatal lottónyertes, aki ekkora gigantikus összeget vihetett haza.

Örök élet, repülés, megnyerni a lottót. Jó eséllyel rögtön ezeket mondaná a legtöbb ember, ha megjelenne előttük az Aladdinból ismert dzsinn, és azt mondaná, hogy teljesíti három kívánságukat. Ezek közül mindössze egy olyan, ami valóban bekövetkezhet, és ezzel tökéletesen tisztában vannak a magyarok, hiszen rengetegen lottóznak itthon, hátha elviszik egyszer a főnyereményt, és azzal örökre búcsút inthetnek az anyagi gondoknak.

Vannak olyan emberek, akik kifejezetten szerencsések, és vannak, akik nem annyira. Nos, a kanadai Juliette Lamour éppen most lett 18 éves, és rögtön élete legelső szelvényével elvitte a főnyereményt a lottón, szóval valószínűleg mindenki tudja, hogy ő melyik kategóriába tartozik.

A tinilánynak a nagyapja javasolta, hogy vegyen egy lottószelvényt, hiszen végre megteheti 18 évesen. Juliette Lamour meg is fogadta a tanácsot, majd elment a boltba, de még azt se tudta, hogy mit kell csinálni. Felhívta az édesapját, aki elmondta neki, a véletlenszerűen generált számok pedig nagyon beváltak, ugyanis:

a lány 48 millió kanadai dollárt, vagyis nagyjából 12,8 milliárd forintot nyert a lottón, ezzel pedig úgy vitte el a főnyereményt, hogy előtte még sosem lottózott.

Juliette Lamour persze el se akarta hinni, hiszen ez az összeg elképesztően hatalmas. A kollégái közül volt, aki térdre rogyott a hír hallatán, szóval nem csupán a lányra volt nagy hatással a dolog. Ezzel a gigantikus nyereménnyel rekordot is döntött, hiszen még sosem nyert egyetlen 18 éves sem ennyi pénzt a lottón.

Persze ilyenkor szinte az mindenkinek a legelső kérdése, hogy vajon mit kezd majd a lány a pénzzel, ő pedig elárulta, hogy befejezi belőle az egyetemi tanulmányait, aztán kalandozni szeretne majd nyáron – vagyis egy kicsit befektet a jövőjébe, és még él is, szóval ezek alapján nem fogja elherdálni a pénzt.

Alábbi cikkünk viszont egy olyan nőről szól, aki kétszer is megnyerte a lottót, mégse maradt pénze:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás