promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
1,8 milliárd forintot nyert a lottón, mégis pofára eshet a legszerencsésebb magyar, óriási a blama a Szerencsejáték Zrt.-nél
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majdnem kétmilliárd forintot bukhat a hatos lottó tavaly novemberi nyertese.

Hatalmas nyeremént bukhat el a hatos lottó tavaly novemberi nyertese, ha nem jelentkezik néhány napon belül. A játékos elképesztően szerencsés volt, hiszen a két hónappal ezelőtti sorsoláson, mind a hat kihúzott számot eltalála, amelyért csaknem 2 milliárd forintot fizetnek. Azonban ha február 10-ig nem jelentkezik, úgy a hatos lottó történetének harmadik legnagyobb nyereményétől búcsúzhat el.

A Szerencsejáték Zrt. ugyanis a honlapán arra hívta fel a figyelmet, hogy a tavaly novemberi hatoslottó-sorsolás nyertesének hamarosan lejár a 90 napos határideje a nyeremény felvételéhez.

A játékos a tavaly november 12-én tartott sorsoláson találta el az összes kihúzott számot, így hatalmas összeget, összesen 1 883 128 190 forintot nyert. Az összeg annyira grandiózus, hogy ez a hatos lottó történetének harmadik legnagyobb nyereménye, de ezt már csak nagyjából 10 napig, február 10-ig vehetne át a szerencsés nyertes.

Amennyiben a szerencsés lottónyertes a határidő lejárta után sem jelentkezik, úgy az összeg bekerül az úgynevezett fel nem vett nyeremények alapjába, és visszakerül a játékosokhoz. A tavalyi év 45. heti sorsolásán egyébként a 2, 9, 15, 26, 38, 43 számokkal lehetett csaknem 2 milliárd forintot nyerni. 

A jelentkezéshez szükséges telefonszám a társaság honlapján és a lottózókban is megtalálható

– ismertette a Szerencsejáték Zrt. a közleményében, amit az Index szúrt ki.

A Szerencsejáték Zrt. hozzátette, hogy telefonos egyeztetés után a lottótársaság meggyőződik arról, hogy valóban a nyertes van a vonal túloldalán. A beazonosítás a szelvényen szereplő információk alapján történik. A nyertessel ezután személyesen is felveszik a kapcsolatot, ahol többek között megvizsgálják a szelvény érvényességét és eredetiségét. A kifizetési eljárás a sikeres beazonosítás után kezdődhet meg.

Múlt hét vasárnap 2024-ben a negyedik hatos lottó számsorsolásán,a várható főnyeremény 1,46 milliárd forint volt, ám ezúttal senki sem találta el a hat kihúzott számott, így a nyeremény tovább nőtt erre a hétre, ám még mindig kevesebb mint amint a tavaly novemberi győztes bukhat ha nem jelentkezik.

Ám ez nem történt meg a Szerencsejáték Zrt. ugyanis nemrégiben bejelentette, hogy a kedden megjelent közlemény hatására jelentkezett közel kétmilliárd forintos nagynyereményéért a hatoslottó-játékosa, így szerencsére nem maradt le a hatalmas nyereményről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás