promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: elképesztően közel egymáshoz a 6 nyerőszám, ami 1,4 milliárd forintot érhetett egy szerencsés nyertesnek, mutatjuk őket
Borítókép:  Médiaklikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, íme a nyerőszámok.

Ismét eljött a vasárnap, hogy a tegnapi Ötöslottó sorsolás után most kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, amelyekre több százezren voltak kíváncsiak Magyarországon. Egészen elképesztő összeg, rengeteg pénz, 1,46 milliárd forint találhatott gazdára ezen a héten is, már ha Fortuna fogta valakinek a kezét.

Nagyon hatalmas volt a tét a sorsoláson ezen a héten is, hiszen már régóta, hosszú-hosszú hetek halmozódik a nyeremény, aki tehát megnyeri, azonnal több mint 1 milliárd forinttal lehet gazdagabb, és teljesen megváltozhat az élete.

Mostanra tehát túl is vagyunk a Szerencsejáték Zrt. 4. heti, tehát 2024-ben a negyedik  hatoslottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye ezen a héten 1,46 milliárd forint volt. Mondanunk sem kell, hogy természetesen a hatoslottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. Az e heti nyerőszámok pedig emelkedő számsorrendben a következők:

3, 7, 15, 22, 27, 36

A sorsolás után hamar kiderült, hogy sajnos ezen a héten sem született hattalálatos szelvény, öttalálatos szelvényből 67 darab született, a nyertesek pedig egyenként 265 655 forinttal gazdagodtak ezen a héten. A jövő héten így a várható főnyeremény összege azonban nem kevesebb 1 milliárd 600 millió forint lesz.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás