promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: egy óriási forinthegy, 5350 millió forint volt az a pénz, amit ma megnyerhetett volna a nyertes, végül rengeteg négytalálatos született
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihúzták a szombat este legfontosabb nyerőszámait Magyarországon.

Több mint 5 milliárd forintot lehetett nyerni ezen a héten Magyarországon az Ötöslottón. A pontos szám megbabonázóan magas, hiszen 5 milliárd 350 millió forintról van szó.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni az 4. héten is.

Eljött újra a szombat este, és kihúzták a hét legfontosabb számait, amelyre magyarok százezrei vártak már napok óta. 2024-ben a negyedik héten is megtörtént a sorsolás, amit a Duna TV-n lehetett élőben követni a Szerencsejáték Zrt showműsorában, a műsorban pedig az Ötöslottó nyerőszámai mellett kisorsolták a JOKER nyerőszámait is.

Illetve a Luxor-nyerőszámokat is megláthattuk, és kiderült, hogy mely számokkal lehetett nyerni a első héten, szombaton, január 27-én.

A menetrend szerint kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait január 27-én, 2024 negyedik hetében is, hatalmas várakozás közepette előkerült a gömbből öt szám, amelyekkel akár új magyar milliomos is születhetett, ha jó számokat húzott be, és a szerencse mellé állt. Mivel több mint 5 milliárd forint volt a főnyeremény a Szerencsejáték Zrt jóvoltából, de sokan izgulhattak a Joker nyerőszámai miatt is.

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna. 

Nyerőszámok, nem született telitalálat:

21, 37, 51, 64, 83

A Joker-en nem volt telitalálat.

574795

De mégis mennyi esélyünk van nyerni az ötöslottón? A Zseni leszek Youtube-csatorna nagyszerű videójából kiderül:

A hét egyik legolvasottabb cikke:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás