promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tovább dagad a Bochkor-botrány, szorul a hurok a rádiós műsorvezető körül
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bochkor Gábor biztos nem számolt azzal, milyen lavinát indít el a felháborító kijelentéseivel.

Újabb fejlemény a napokban kirobbanó Bochkor-botrányban. Hatalmas felháborodást keltett a hallgatók között, miután Bochkor Gábor a Retro Rádió egyik reggeli adásában éles szavakkal kritizálta az egyik leghíresebb és legsikeresebb magyar sorozatot, a Szomszédokat, amiről mi is éppen a napokban írtunk, ugyanis megmutattuk, hogy 25 év alatt mennyit változott az a társasház, aminek első emeletén forgatták a sorozat nagy részét.

Bochkor Gábor szerint minden rossz volt annak idején a Szomszédokban, véleménye szerint az egész sorozat rosszul volt megcsinálva. Ez azért érdekes, mert a rádiós műsorvezető az elmúlt évtizedekben egyetlen egyszer sem kritizálta a sorozatot semmilyen formában, most pedig hirtelen minden problémáját rázúdította a legendás szériára. Ezt nem igen tolerálták neki a hallgatók, hiszen milliók nézték a gazdagréti lakótelep lakóinak mindennapjait a televízióban, és nem is igazán érti senki, hogy Bochkor Gábor miért éppen most állt bele a Szomszédokba.

„Szerintem egy annyira rosszul megcsinált sorozat volt, hogy azt nem tudom elmondani. Minden rossz volt benne! Tudom, hogy nem lehetett abbahagyni a nézését, és azt is, hogy az első szappanopera volt Magyarországon. De hát kimentek egy kamerával a kivilágítatlan lépcsőházba forgatni. Egyik kamerába mondta a Nemcsák Károly, a másikba a Komlós Juci, ami úgy tűnhet, mintha egy párbeszéd lenne, de nem az, mert ordít róla, hogy nem az. Gyerekek! Én mindenkit tisztelek, aki ebben benne volt. Tehát Kulkától kezdve Ábel Anitán át tényleg mindenkit tisztelek, de nem volt jól megcsinálva. Csak egy legenda!”

- így fogalmazott a rádióműsorban Bochkor Gábor.

A műsorvezető szavai természetesen a Szomszédok színészeihez és alkotóihoz is eljutottak, és nekik sem estek jól a kritikus szavak. A Janka nénit játszó Pásztor Erzsi leszögezte, hogy egyébként sem szokott Bochkor szavára adni, és nem is érdekli, hogy mit gondol a sorozatról, de egyszerűen nem érti, hogy miért nem akkor ekézte a produkciót, amikor debütált, vagy amíg futott a televízióban.

„Kérdezem én, egyáltalán honnan tudhatja, hogy minden rossz volt benne? Ha annyira rossznak tartotta, akkor minek nézte, ha meg nem nézte, honnan tudja, hogy milyen volt?”

- mondta Pásztor Erzsi, de a Vágási Jutkaként elhíresült Ivancsics Ilona sem fogta vissza magát az ügyben.

A színésznő szerint Bochkor Gábor sem hibátlan, de ha neki az okoz örömet, hogy másokat lehúzzon, akkor tegyen így. Ivancsics Ilonát nem zavarja a kritika, hiszen az emberek a mai napig imádják a Szomszédokat, és ha ismétlik valamelyik csatornán, még most is nagyon sokan nézik újra végig. A színésznő úgy áll ehhez az egész botrányhoz, hogy azt a csodálatos 13 évet, amíg a sorozatot csinálták, senki, még Bochkor Gábor sem tudja elvenni tőlük.

Aki viszont nem fogta vissza magát, az a Szomszédok társrendezője, Bujtás János; ő így reagált Bochkor szavaira:

„Éveken keresztül semmilyen elmarasztaló megjegyzése nem volt, nem értem, miért most kell ezt… Főleg neki, aki áttételesen még kapcsolódott is a sorozathoz. Rádiós szakemberként rádiós ügyekkel kellene foglalkoznia. Ha mégis erről beszél a nyilvánosság előtt, fejtse ki pontosan, mire gondol, mert nem szeretem az ilyesfajta vagdalkozást Már csak Ábel Anitára való tekintettel - aki rendszeres szereplője a műsorának - sem kellett volna így fogalmaznia”

(forrás: Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás