promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Röhejesnek tartja jelenlegi helyzetét a Szomszédok Janka nénije, döbbenetes vallomása mindenkit felkavart
Borítókép:  Youtube/ Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Anyagi nehézségeiről vallott Pásztor Erzsi.

Lehangoló életkörülményeiről vallott a Szomszédok című sorozat egykori sztárja Pásztor Erzsi. A Janka nénit alakító 87 éves színésznő egykori kollégáival együtt a Partizán című műsor különkiadásának vendége volt, ahol meglepő őszinteséggel vallott jelenlegi helyzetéről.

Pásztor Erzsi 1987-től egészen 1999-ig szerepelt az ikonikus Szomszédok című sorozatban, amire természetesen a legtöbben emlékezhetünk, hiszen a mai napig tévétörténelmi jelentőségű az egész széria. Nem is csoda, hogy a Gulyás Márton vezette Partizán című műsorba most meg is hívták a műsor egykori szereplőinek nagy részét, mind a nosztalgiázás, mind a jelenlegi társadalmi és politikai helyzetre való reflektálás révén.

Ezen beszélgetés során vallott anyagi helyzetéről a legendás színésznő. Pásztor Erzsi szerint a nyugdíjasok helyzete sokkan rosszabb ma, mint akkor volt, amikor a Szomszédok játszódott.

65 éve vagyok a pályán és most van 190 ezer forint nyugdíjam. Hát röhej

– mondta a műsorban saját nyugdíja kapcsán.

A színésznő mint kifejtette, pontosan ezért kényszerül arra, hogy 87 évesen is dolgozzon.

Ha nem dolgoznék 87 évesen vagy nem kapnám azt a kiegészítést, akkor hogyan élnék meg? Hát a rezsimet nem tudnám kifizetni, pedig nem a visegrádi várban lakom, hanem egy panelban

– mondta Janka néni megformálója, aki szerint elviselhetetlen az, hogy ilyen világban élünk jelenleg.

Azt tartom elviselhetetlennek, hogy amikor ilyen világban élünk, mint most, akkor a televízióból például árad a dicsekvés, a nagyképűség, a pofátlanság. Olyan műsorokat adnak, hogy Kőgazdag fiatalok, akiknek nem kell dolgozni és ömlik hozzájuk a pénz (...) Akkor adják ezt a tévében, amikor a szerencsétlen szülő nem tud a kölykének venni egy iskolatáskát, mert nme telik rá. Hát milyen világ ez?

- fejtette ki Pásztor Erzsi a Pénzcentrum által szemlézett műsorban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás