promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jake Paul porig alázta Conor McGregort – Erre nincsenek szavak!
Borítókép:  Jake Paul/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

"Conor McGregor egy rakás sz*r. Ott ül a földön a vereség után, és durván beszélt Dustin Poirier feleségével. Egyáltalán nem zavar a sérülése!" – mondta Jake Paul.

A TMZ sportrészlege Los Angelesben beszélgetett a YouTuberből lett bokszoló szupersztárral, Jake Paullal az augusztus 29-i, ex-UFC bajnok Tyron Woodley elleni nagy mérkőzésének sajtótájékoztatóján. A portál megkérdezte tőle – miután komoly nézeteltérései vannak Conor McGregorral –, hogy mit gondol az ír szupersztár szörnyű sérüléséről, amit a legutóbbi meccsén szenvedett el – és Jake Paul nem köntörfalazott:

"Szerintem ő egy gonosz ember, és azt kapta, amit megérdemelt."

Jake Paul egyébként a verbális támadásoknál nemrég egy lépéssel tovább ment: egy 100.000 dolláros nyakláncot vásárolt, amely Conor McGregor Dustin Poirier elleni januári vereségére emlékezteti.

McGregor meccse előtt Jake Paul meg is mutatta csillogó új nyakékét egy videóban.

"Nézzétek az új álmos McGregor-láncomat. McGregor, jobb, ha ma este nyersz, különben nem tudunk bunyózni. Ha veszítesz, vége a karrierednek, és az az 50 millió dolláros ajánlat, amit adtam neked, már nem lesz az asztalon"

– mondta akkor, majd a 29 másodperces videót gúnyolódással zárta:

"Ne aludj álmos álmos, jó éjt McGregor".

A TMZ most beszélt Jake-kel erről a 100 ezer dolláros "Álmos McGregor" medáljáról is, és megkérdezte, hogy elküldte-e esetleg a 6 számjegyű ékszert Poirier-nek.

"Szerintem megérdemli. Szerintem ez nagyon vicces. Remélem, készít vele egy képet, és felteszi az Instagramra. Egyszerűen imádom látni McGregor zuhanását. Ő egy meteorszerű sztár volt, aki most épp zuhanórepülésben van. Korábban, amikor bokszolni akartam vele, 50 millió dollárt ajánlottam neki, most már csak 23 dollárt."

Sőt, Jake azt mondta, megpróbálta letörni Conor McGregor lábát a láncról, de nem sikerült neki.

"Megpróbáltam letörni a bokáját rajta. A bunyó után fogtam egy követ, és megpróbáltam összetörni. Őszintén szólva nem akart eltörni. A szoborka bokája sokkal masszívabb, mint McGregoré".

Kegyetlen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás