promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Conor McGregor brutálisan megsérült, műteni kellett – Így érzi most magát az MMA-harcos!
Borítókép:  Conor McGregor/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brutális sérülést szenvedett tegnap az MMA-csillag Conor McGregor egy mérkőzés során, hordágyon vitték el.

Conor McGregornak kifordult és eltört a bokája, utána átesett egy sikeres 3,5 órás műtéten, ahol az orvosok egy rudat helyeztek a sípcsontjába, a szárkapocscsontját pedig lemezekkel és csavarokkal rögzítették – olvashatjuk a TMZ oldalán.

A bajnok – aki a Dustin Poirier elleni UFC 264-es meccsén szenvedte el a borzalmas alsó lábszársérülést – konkrétan a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházban esett át tegnap délután a sikeres orvosi beavatkozáson.

A TMZ forrásai szerint Conor sípcsontjába egy ún. "intramedulláris rudat" helyeztek be, és ezt rögzítették egy kis lemezzel és csavarokkal együtt a szárkapocscsonthoz a műtét során.

A műtét a TMZ szerint állítólag "nagyon jól sikerült" és McGregor korai prognózisa ígéretesnek tűnik. A beavatkozást Dr. Ellatrache – a Cedars Sport Trauma részlegének vezetője – és Milton Little ortopéd sebész végezték el.

A TMZ úgy tudja, hogy Conor várhatóan keddig vagy szerdáig marad a kórházban.

Conor McGregor egyébként a műtétje után tweetelt, a következőket írta:

"Most jöttem ki a műtőből, srácok! A műtét kiválóan sikerült! Hihetetlenül jól érzem magam! 6 hét mankóval és építkezünk vissza! Gyerünk! Isten áldjon".

Csak erős idegzetűeknek a baleset:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás