promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vidi edzője és játékosa sem érti, mi történt a csapattal
Borítókép:  MTI Szigetváry Zsolt
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A MOL Fehérvár azzal, hogy vereséget szenvedett a Kisvárdától, immár 10 pontos hátrányban van a listavezető Ferencvároshoz képest. A székesfehérvári csapat edzője, Márton Gábor  Gyorsan a meccset követően elmondta, gyorsan vissza kell szállnunk a földre.

Az OTP Bank Liga tavaszi felvonása január 20-án egy Ferencváros-DVTK mérkőzéssel kezdődött. A Fradi a mérkőzésen meglepő, 1-0-s vereséget szenvedett, majd Rebrov csapata a Puskás Akadémiával 1-1-s döntetlent játszott. Mindez némi reményt adhatott a MOL Fehérvár FC-nak arra, hogy közelebb kerüljön riválisához. Azonban az NB I harmadik tavaszi fordulója után sokkal inkább a csalódottság a jellemző a székesfehárvári csapatnál.

Márton Gábor együttese ugyanis hiába nyert remek játékkal az Újpest ellen 5-0-ra, jött a Kisvárda elleni mérkőzés, s egy 2-1 vereség. Ez pedig azt jelenti, hogy 17 fordulót követően a listavezető Ferencváros és a második helyen álló MOL Fehérvár között immár 10 pont a különbség. (A Fradi ugyanis vetélytársával ellentétben 3 pontot szerzett az 5. fordulóból elmaradt, s január 27-én pótolt, Budafok elleni mérkőzésén.)

A MOL Fehárvár FC vezetőedzője a Kisvárda elleni találkozót követően értetlenül állt a történtek előtt. Mint az M4 Spornak a tréner elmondta, keveset mozogtak a játékosai, lassan játszott a csapat, helyzetet is alig alakítottak ki. 

„Gyengén játszottunk. Nem azt játszottuk, amit tudunk. Nagyon keveset futottunk és vállalkoztunk. A tizenhatos környékén az egyik nap merünk, a másik nap nem merünk cselezni, nem tudom ezt milyen gátak okozzák. Úgy nehéz meccset nyerni, ha nem vállalkozunk az ellenfél tizenhatosánál semmire. (...) Nem fér bele ilyen botlás, soha nem is fért bele. A Kisvárda megérdemelte a győzelmet. Ilyen játékkal nem érdemeltünk semmit. (...) Gyorsan vissza kell szállnunk a földre, azt gondoltuk, hogy a bab is hús, hát nem"

– fogalmazott Márton Gábor.  A csapat játékosa, Rus Adrián is csalódottan beszélt a klub honlapjának.

„Rossz mérkőzés volt a mai. Nem sikerült semmi, nem nyertük meg a párharcokat, nem ment az előrejáték, alig alakítottunk ki helyzeteket. Nyerni szerettünk volna, a találkozó előtt ugyanúgy éhesek voltunk a sikerre, mint az előző mérkőzésünkön, de ma semmi nem jött össze. Az első kapott gól után még hamar felébredtünk, és sikerült visszajönnünk a meccsbe, azonban ezután ismét visszaesett a teljesítményünk, nem értem, hogy miért. Össze kell szednünk magunkat, fel kell állnunk, és mennünk kell tovább, szombaton újabb bajnoki vár ránk" – mondta Rus.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás