promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több nagycsapat is figyeli Szoboszlai Dominikot Liverpoolban
Borítókép:  JOE KLAMAR / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csak az eredmény miatt lesz fontos a Liverpool–Salzburg mérkőzés.

Az előző Bajnokok Ligája meccsen a Salzburg bebizonyította, hogy nagyon oda tudják tenni magukat, mivel 6-2-re győzték le a Genk együttesét, amin Szoboszlai is betalált a kapuba. Az már eddig is nyílt titok volt, hogy nagy klubok figyelik a középpályást, de most állítólag az Arsenal mellett a Manchester United egyik megfigyelője is kilátogat megnézni a magyar tehetséget. Előbbi ugyebár már tett érte ajánlatot is a nyáron.

Persze nem csak ő van nagyító alatt, hanem a norvég Erling Braut Haaland is, aki csatárként tündököl. Ő például a múltkori Genk elleni meccsen mesterhármast ért el. A Transfermarkt jelenleg Szoboszlai és Haaland értékét ugyanúgy 12 millió euróra becsüli.

Az elitklubok az ilyen tehetségekre szeretnek lecsapni idő előtt, mert ugyebár az értékük csak tovább nő, főleg, ha tartani tudják a formájukat. Azt már Szoboszlai menedzsmentje is jelezte, hogy jelenleg még Dominik fejlődése van első helyen, nem az, hogy topcsapathoz igazoljon.

Az viszont pozitív, hogy máris ilyen nagy iránta az érdeklődés. A címvédő stadionjában egyértelműen nem a Salzburg lesz az esélyes, de nagyon fontos, hogy milyen formában tud majd játszani Szoboszlai, és meg tudja-e kellően csillogtatni tudását a megfigyelők előtt.

A középpályás a bajnokságban is jól teljesít, mivel három gólnál és három gólpassznál jár.

A Liverpool–Salzburg mérkőzést ma este 21 órától az M4 sport közvetíti majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás