promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: ciklon keletkezik, amely több hullámban okoz csapadékot – mutatjuk, hol süthet ki mégis a nap
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Foltokban helyenként köd is képződhet.

Péntek estétől átmenetileg mindenhol erősen megnövekszik a felhőzet, és több hullámban számíthatunk esőre, záporesőre, zivatarra, lokálisan jelentősebb csapadékkal. Hajnalban nyugat felől már elkezd szakadozni, vékonyodni a felhőzet. Helyenként párássá válhat a levegő, foltokban köd is képződhet. Az északnyugati szél a Dunántúlon egyre nagyobb területen megélénkül, de zivatarok környezetében erős lökések is lehetnek – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18 fok között alakul.

Szombat reggeltől a felhőzet nyugat felől tovább szakadozik, gomolyosodik, illetve a csapadéktevékenység is az északkeleti, keleti tájakra szorul vissza, majd késő délutánra, estére várhatóan ott is megszűnik az eső, zápor, zivatar, és a felhőzet is csökken. Eközben délután nyugat felől vastagabb felhőtömb húzódik fölénk, amelyből kevés helyen ismét eshet. Az északnyugati szelet élénk, nagyobb területen erős lökések kísérik. Zivatarok környezetében is lehetnek erős vagy viharos lökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 26 fok között alakul, de északkeleten pár fokkal hűvösebb maradhat az idő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás