promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: egy hidegfront kopogtat Magyarország ajtaján – itt kell mindenképpen magaddal vinned az esernyőt
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csütörtök délután fog megérkezni Magyarországra a hidegfront.

Gyönyörű napfelkeltében lesz részünk holnap? Az nincsen kizárva, de ahhoz korán is kell majd kelni. Az időkép számolt be róla, hogy a csütörtöki napon világosodik a legkorábban, azonban az év legkésőbbi napnyugtájára még várni kell.

Budapesten 4 óra 45 perckor lesz a napkelte, ettől keleten valamivel hamarabb, nyugaton kicsivel később bukkan fel a Nap a horizonton.

A korai napkelte előtt derült lesz az éjszaka Magyarországon, szóval csapadékra sem kell sehol számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 fok között alakul.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtök délután északnyugat felől egy érkező hidegfront kavarhat be. Többfelé lehet számítani záporra, zivatarra, melyeket felhőszakadás kísérhet. A késő esti órákig az Alföld legnagyobb részén száraz marad az idő. A déli, délnyugati, majd az északnyugati szelet élénk lökések kísérhetik. Zivatar környezetében erős, viharos széllökés is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul.

Az Időkép le is vezette egy videóban, miképp fog ránktörni a front, ami miatt hirtelen 8-10 fokot eshet vissza a hőmérséklet. Dunántúlon még a jégeső sincsen kizárva.

A front péntek reggelre kelet felé elhagyja hazánkat, mögötte napos-gomolyfelhős időre készülhetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás