promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Rúzsa Magdi ritkán látható férje - fotók
Borítókép:  TV2 Official
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő a közösségi oldalára posztolt egy képsorozatot.

Az idei év egyik legcukibb és legfelemelőbb híre volt, amikor Rúzsa Magdi bejelentette, hogy hármas ikreket vár. Mint az énekesnő, akkor megírta, elsőre maga sem hitte el azt, amit az orvos közölt vele, hogy az ultrahanggép monitorján nem kettőt, hanem három magzatot lát. Rúzsa Magdi azt is hozzátette, hogy annyira boldog volt, hogy legszívesebben azonnal világgá kürtölte volna a hírt, de az első 12 hétben hallgattak férjével.

Rúzsa Magdi a magánéletét mindig is távol tartotta a kameráktól, ám most kicsit engedett a kíváncsi szemeknek, és közös képeket közölt párjával egy kirándulásról, Esztergomból. Dr. Simon Vilmossal, aki egyetemi docens, tíz éve vannak együtt, 2017-ben házasodtak össze.

Rúzsa Magdi korábban felhagyott a koncertezéssel is, hogy száz százalékosan a terhességére, illetve az egészségére tudjon figyelni. Korábban már megörvendeztette rajongóit egy terhespocakos fotóval is.

Rúzsa Magdinak amúgy október elsején jött ki a legújabb klipje, amely a csodálatos Karma című számához tartozik, ezt itt megtekinthetitek:

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás