promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási megtiszteltetés érte a várandós Rúzsa Magdit
Borítókép:  TV2 offical
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdolna egy hónapja jelentette be az óriási örömhírt: hármasikreket vár. A kismama éppen ezért már nem koncertezik, ám egy felkérést mégis szívesen elfogadott, erről pedig Facebook-oldalán számolt.

„Engem ért a megtiszteltetés, hogy elénekeljem a 2022-es Férfi Kézilabda EB hivatalos dalát. A dalt Szakos Krisztiánnal szereztük és nagyon várjuk, hogy végre ti is halljátok”

– írta az énekesnő közösségi oldalán. A kisehegyesi származású énekesnő néhány fényképet is posztolt a bejegyzésében: az egyik ilyen fotót három kézilabdával egyensúlyoz.

Mint megírtuk, az énekesnő maga sem hitte el, amikor az első vizsgálaton az orvosa közölte vele a hírt, hogy nem egy, nem kettő, hanem három magzatot lát az ultrahanggép monitorján.

„Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman”

– idézte fel Rúzsa Magdi, aki azt is hozzátette: legszívesebben világgá kürtölte volna a nagy hírt, de a várandósság első 12 hetében hallgattak férjével a boldogságukról, hiszen ilyenkor még bármi előfordulhat. A három hónap elteltével egy várandós képet is megosztott magáról a Megasztár felfedezettje, Instagram-oldalán ekkor azt írta:

„Mivel ez egy nem mindennapi várandóság így minden kicsit bonyolultabb, és nagyon kell figyelnünk mindenre, folyamatosan vizsgálatok, stb, és a várandósság utolsó pár hónapját kórházban kell majd töltenem a biztonságunk érdekében. Mindenkit aki szeret engem, csak annyit kérek, hogy mondjon értünk néha egy imát, hogy mindenki egészséges legyen. Csak ezt kérem. Cserébe amíg élek szép muzsikákat ajándékozok nektek.
Bízom a Jóistenben, hogy minden rendben lesz. Imádkozzatok értünk.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás