promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az első kép Rúzsa Magdi terhes pocakjáról! - fotó
Borítókép:  Life
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán mutatta meg terhes pocakját, amiben hármas ikreit hordozza.

Az egész országot meglepte, mikor kiderült, hogy Rúzsa Magdi hármas ikreket hordoz a szíve alatt.

Nem is telt bele sok időbe, az énekesnő az Instagram-oldalára posztolta ki az első terhes fotót, amihez az alábbi szívhez szóló sorokat írta:

„Csodák
A nagy meglepetés az első vizsgálatkor ért minket.
Az orvosom csak ennyit kérdezett:
Felkészültél?Mire?Mire?
-Ketten vannak. Nevetett.
A szemem sem rebben tudtam,pár nappal korábban mondtam is a manageremnek. Éreztem. Akkor jött a meglepetés mindannyiunk számára. Nem ketten vannak, hanem hárman.Boldogság volt, aztán pánik, aztán jó öreg Magdis módon egy újabb csapat összeszervezésének az alapjaiba kezdtem, hisz csak akkor nem pánikolok be, ha tökéletes katonai stratégiám van, leosztott szereplőkkel és pontos létszámmal. Gyorsan levezettem magamban, hogy meg tudjuk oldani.Eddig is nagy csapattal jártam, most a magánéletemben is csapattal járok majd csak, hogy a közönségemnek is jusson belőlem, no meg, hogy én is töltődjek a színpadon. Igazi kis karaván leszünk majd. A férjemmel nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, hogy milyen Isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Vajon, mit láthattak bennünk ott fönt, hogy így döntöttek. Elmondhatatlan érzés.Úgyérzem magam, mintha valamiért olyan ajándékot kaptunk volna a JóIstentől, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét.
Ami most bennem és velünk történik az a valódi csoda.
Most semmi más nem érdekel, csak hogy megéljem ezt a csodát. Azt, hogy a testemben négy érző, szerető szív dobog. Hogy megéljem ennek az ajándéknak a jelentőségét. Hogy lubickoljak ebben a különleges helyzetben. Hogy boldog legyek attól, hogy különlegesek vagyunk. Az érdekel, hogy mindenki egészségesen jöjjön a világra és, hogy én is ép maradjak.Mivel ez egy nem mindennapi várandóság így minden kicsit bonyolultabb, és nagyon kell figyelnünk mindenre, folyamatosan vizsgálatok , stb, és a várandósság utolsó pár hónapját kórházban kell majd töltenem a biztonságunk érdekében.
Mindenkit aki szeret engem, csak annyit kérek, hogy mondjon értünk néha egy imát, hogy mindenki egészséges legyen. Csak ezt kérem. Cserébe amíg élek szép muzsikákat ajándékozok nektek.
Bízom a Jóistenben, hogy minden rendben lesz. Imádkozzatok értünk.”

[[k]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás