promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez ám a gólyahír! Hármas ikreket vár Rúzsa Magdi
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő és férje, Vilmos sokkot kaptak, hiszen azt hitték, hogy csak megerősítik a hírt, hogy kisbabát várnak.

A kishegyesi származású énekesnő maga sem hitte el, amikor az első vizsgálaton az orvosa közölte vele a hírt, hogy nem egy, nem kettő, hanem három magzatot lát az ultrahanggép monitorján.

„Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman”

– mondta a Blikknek az énekesnő, aki azt is hozzátette: legszívesebben világgá kürtölte volna a nagy hírt, de a várandósság első 12 hetében hallgattak férjével a boldogságukról, hiszen ilyenkor még bármi előfordulhat.

A Czeizel Intézetben történt tegnapi vizsgálat kimutatta: mind a három pici egészséges és szépen fejlődik, így Rúzsa Magdi most már hatalmas mosollyal az arcán árulta el a napilapnak, hogy jövőre egyszerre lesz az édesanyja három kisgyermeknek, akik természetes úton fogantak meg.

„Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét”

– mondta Rúzsa Magdi, hozzátéve, hogy a vizsgálatok folyamatosan, az utolsó pár hónapot pedig kórházban tölti a biztonság kedvéért.

Közben az énekesnő máris közzétette az első terhes fotót, amin megmutatta, hogy milyen nagy már a pocakja. Ezt az alábbi cikkben nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás