promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexpartiba csöppent az anyuka, pedig azt hitte, szülői értekezletre hivatalos
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férjét még inkább meglepték a történések.

Amikor az iskolában először találkoznak az anyukák és apukák, akkor a lehető legjobbat feltételezik egymásról. Úgy gondolják a másikról, hogy kizárólag a csemetéik életének előmozdításán fáradoznak, minden tettükkel a gyermekek sorsának javítására törekednek.

Aztán persze gyakran jön a keserű kiábrándulás, idővel lelepleződik a felnőttek igazi arca, vagyis a szülők is képesek egymásnak kellemetlen vagy akár kínos meglepetéseket okozni. Így járt az a brit anyuka is, akit egy másik szülőtársa hívott meg egy összejövetelre, nem sokkal a megismerkedésük után.

A gyanútlan nő azt hitte, hogy iskolai dolgokról lesz szó, de aztán kiderült, hogy egy szexparti kellős közepébe csöppent. Aligha először került sor ilyenre, legalábbis a profi szervezés ezt sugallta, a különböző helyiségek asztalain ugyanis egy-egy tálba óvszerek voltak kihelyezve.

Az anyuka ráadásul a férjével együtt ugrott be a „megbeszélésre”, ahol elképedve nézték a megjelent társaságot, amelynek tagjai számára huncut szexjátékszerek is rendelkezésre álltak. De maradtak, hátha csak rosszul értelmezték a helyzetet, amely rögtön egyértelművé vált, amikor a kényelmesen elhelyezkedő vendégsereg pikáns történeteket kezdett mesélni egymással.

Ezen már a véletlenül idecsöppent anyuka is felbátorodott, és némi biztatás után maga is beszámolt egy régi kalandjáról. Azt elevenítette fel, amikor a hajdani barátja tejszínhabot nyaldosott ki a köldökéből, ám a történetét szörnyülködve hallgatta végig a férje.

A kitárulkozás után mindketten felpattantak, elnézést kértek, és villámgyorsan távoztak. Mindezt a nő megírta a Daily Star bulvárlap tanácsadójának is, aki nem látta különösebben tragikusan a helyzetet. Annyit javasolt az anyukának, hogy kérjen bocsánatot a meghívójától, tisztázza, hogy nem tudta, milyen eseményre kellett mennie.

No, és mi van a szörnyülködő férjjel? A pszichológusok szerint nem minden férfi idegenkedik attól, hogy a felesége szexuális előéletéről halljon, vannak olyanok, akiket kifejezetten ösztönöznek ezek az információk.

„Visszamenőlegesen voltam féltékeny a korábbi kapcsolataira már az első randink után. De aztán tudatosan próbáltam ezeket felidézni magam előtt, és ezzel érzéketlenné váltam irántuk. Közöltem is a párommal, hogy többé már nem vagyok féltékeny a múltjára, amire ő némi zavarodottsággal, ugyanakkor jelentős megkönnyebbüléssel reagált”

– idézte fel egy férfi, hogyan jutott túl a nem könnyű lelki állapoton.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás