promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel Putyin mindenkit kegyetlenül átver – közben beszélt arról is, hogy készül-e más országokat megtámadni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vlagyimir Putyin nem akarja, hogy megtudják milyen magas.

Tovább folytatódik a véres háború Ukrajna és Oroszország között. Nehéz megmondani, hogy Oroszország mikor mondaná ki azt, hogy elég, innentől elértük a célunkat, mivel a szakértők is rengeteget vitáznak azon, mi is a konkrét célja Putyinnak.

Victor Abramowicz védelmi szakértő szerint az orosz elnök a Donbasz megkaparintásával is elégedett lenne. Állítólag ha elfoglalja a medence maradék részét is, akkor tűzszünetet fog kérni.

Arról már sokszor volt szó, hogy létrejöhet egy Putyin – Zelenszkij csúcstalálkozó, de nem tudni erre mikor kerülhetne sor. Attól még, hogy Oroszországban nincsenek harcok, a rengeteg szankció miatt Putyinnak is érdeke, hogy lassan lezáruljon ez a dolog.

Nem olyan rég Putyin tisztázta, hogy nem akar más országokat megtámadni. Úgy fogalmazott, hogy Svédország és Finnország NATO-csatlakozását nem lehet egy lapon emlegetni az ukrán csatlakozással, mivel teljesen más módon történik meg a két esemény.

„Elkezdték Ukrajnát egy Oroszország elleni hídfőállásként használni azzal a céllal, hogy destabilizálják Oroszországot”

- idézte a portfolio.hu Putyint.

Közben újabb érdekesség került elő az orosz elnökről, aki nem szereti kimutatni a gyengeségeit. A testmagassága szinte államtitok, és erről még sohasem közöltek hivatalos adatot. Állítólag Putyin 168 és 170 centiméter lehet.

A nyugati sajtó már régóta csámcsog azon, hogy Putyinnak komoly frusztrációt okozhat alacsony termete, sőt, a híresztelések szerint az egykori KGB-tiszt egyenesen beépített sarokemelőt visel. Úgy néz ki a magasságával mindenkit átver.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás