promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most a McDonald's biztosan Oroszországon röhög – katasztrófa, ami ott történik
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki a McDonald's nélkül nem lesznek minőségi gyorséttermi kaják Oroszországban.

Már a szakértők is igyekeznek kerülni a kérdést, hogy meddig tarthat az orosz-ukrán háború, mert nem tudnak rá pontos választ adni. Oroszország nem követ határidőket, csak haladnak a terveik szerint, de sokszor elég homályos, hogy Putyin és a hadserege mit szeretne elérni.

Oroszországban bár nincsenek harcok, de ott sem túl fényes a helyzet a szankciók miatt. Tavasszal olyan óriásvállalatok jelentették be, hogy felfüggesztik a működésüket, mint a PepsiCo, a Coca-Cola, a Starbucks valamint a McDonald's.

Az orosz Ochakovo cég CoolCola, Fancy és Street néven új üdítőital-családot mutatott be. Ezek váltják ki a Coca-Cola, a Fanta, valamint a Sprite üdítőitalokat, és természetesen a McDonald's helyére is betelepült egy új gyorsétteremi hálózat.

Vkuszno i Tocska, azaz fordításban „Finom és Pont” (vagy Finom és Ennyi) lett az új név. Ez afféle jelzés is, hogy ez a hamburger is van olyan finom, mint a Mekis, és pont, szóval ne foglalkozzunk tovább ezzel a témával.

A Finom és Pont folyamatosan nyitja meg az új üzleteket, de a minőségben óriási gondok vannak. A McDonald's valószínűleg hátradőlve, valamint mosolyogva figyeli, hogy miképp teljesítenek az úgynevezett kamumekik.

A Daily Mail számolt be róla, hogy rengeteg helyen penészesek a zsemlék az orosz gyorséttermekben. Néha csak pár pöttyben (az is bőven elég), de ide kattintva láthattok egy fotót, ahol elég durván látszódik a hamburgeren, hogy ehetetlen.

Az talán még kellemetlenebb, hogy akadt olyan szendvics, amiben egy rovarlábat találtak. A McDonald's általában nagyon komolyan betartja a minőségellenőrzést, de a kamumekik ezzel annyira nem törődnek.

Lehet nevet kellene változtatniuk „Valamit kapsz és Pontra”, mert ez minden, csak nem finom és ehető jelenleg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás