promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ideje a tettek mezejére lépned, különben a nyakadba szakadnak a gondok
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem éri meg a szőnyeg alá söpörni a dolgokat. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Az őszinteség jó politika, de nem szabad túlzásokba esned, mert titkokat fecseghetsz ki. Most nagyon könnyen dühbe tudsz gurulni, szóval kétszer is gondold át, mielőtt vissza akarsz vágni valakinek. Nem csak odakint lehet forróság, hanem a fejedben is, szóval igyekezz lehűteni magad. Önuralommal és az érzelmek kezelésével ez egy problémamentes nap lehet a számodra.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy érzed kevesebb időt fordítanak rád a barátaid? A jelenlegi bolygóállás miatt rád törhet a magány, mintha üresnek éreznéd magad. Ez akkor is előjöhet, ha emberek vesznek körül. Meg kell találnod azt a személyt, akiben száz százalékosan megbízhatsz. Egy mély beszélgetés ki tudja tisztítani a fejedet, és vissza tud terelni a helyes útra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sokkal kifejezőbb lehetsz, de vigyázz, hogy ne hagyja el olyan mondat a szádat, amivel megbánthatsz valakit. A pletykálkodást sem ártana kerülnöd, mert simán visszaüthet, ami problémákat fog okozni. Vannak céljaid, amiket előfordulhat, hogy hanyagoltál az utóbbi időben. Ne hagyd, hogy a tervek a fiókodban végezzék, és törj előre.

Rák (június 22. - július 22.)

Jelenleg eluralkodhat rajtad egy kis szorongás, aminek a kényes szituációk nem tesznek jót. Nem szabad hagynod, hogy a kudarctól való félelem bármiben visszatartson. A magabiztosságodat könnyen vissza tudod szerezni az apró sikerélményektől is. Építkezz lassan, de tudatosan – ez majd eltereli a figyelmed a pesszimizmusról.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nehezebben viseled, ha nem ismerik el az igazadat, ami problémákat, felesleges vitákat okozhat. Ismered a mondást, hogy okos enged, szamár szenved? Lehet nem ártana elővenned ezt a taktikát. Most jó ideje rajta tudtál maradni a helyes úton, amiről nem szabad letérned. Ha hagyod, hogy az indulataid vezéreljenek, abból csak káosz lesz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehetséges, hogy valaki hamarosan el fog távolodni tőled. Okosnak kell lenned, és átgondolni, hogy tett-e eleget az adott illető, hogy benne maradhasson a bizalmi körödben. Nehéz lesz, de jól fogsz dönteni. Ne felejtsd el, hogy igazából olyanok vagyunk, akikkel körülvesszük magunkat. A szerelemben szerencsét jósol a jelenlegi bolygóállás, szóval használd ki.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vannak olyan problémák, amelyeket ma meg kell oldani, de ezek közül nem mind feltétlenül a te feladatod. Nehezebben viseled a kánikulát, ezért téged is nehezebb elviselni. Ügyelj arra, hogy ne akard mindenben kioktatni a környezetedet, és ne keresd mindenkiben a hibát. Csak akkor osztogass tanácsokat, ha valóban kérik tőled.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit alábbhagyott a lelkesedésed az utóbbi időben. Jelen pillanatban tényleg nehéz, de valahonnan energiát kell merítened. Tarts rövid szüneteket, és ne engedd, hogy felforrjon az agyad ebben a kánikulában. A jelenlegi bolygóállás segít a békülésben. Ha valakivel rossz kapcsolatot ápolsz, és szeretnéd, hogy újra minden a régi legyen, akkor most lépj.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Meg kell húznod a saját határaidat, és megtalálni az egyensúlyt. Vannak apró dolgok, amikbe túl sok energiát ölsz. Ezek egyáltalán nem fognak neked hasznot hozni a jövőben, szóval el kellene engedned őket. Vigyázz, mert harapósabb kedvedben lehetsz – még attól sem tűröd el a kritikát, aki alapból közel áll hozzád.

Bak (december 22. - január 20.)

Kezdhetsz kizökkenni a rutinból, ami nagy baj, mert ez tud most egyenesben tartani téged. A kánikula miatt abszolút nem úgy működik az agyad, ahogyan szeretnéd. Nem találod a kreatív megoldásokat, szóval tényleg a gyakorlatias énedre van szükség. Estére semmiképpen ne foglalkozz munkával, hanem engedj magadnak egy kis kényeztetést.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma egy kicsit borúsabbnak láthatod a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban. Igyekezz feldobni magadat, na meg olyan emberekkel körülvenni, akik jó kedvre tudnak deríteni. A nyűgösséged így hamar el tud tűnni. Nem ártana kimozdulnod este a négy fal közül. Olyan embereket sodorhat az utadba a sors, akiknek később nagy hasznát tudod venni.

Halak (február 20. - március 20.)

Okosan oda kell figyelned, mert túlköltekezheted magad. Ahelyett, hogy azonnal engednél a kísértésnek, tegyél el egy kis pénzt a szorultabb napokra. Most minden kicsit felgyorsulhat körülötted, neked pedig tartanod kell a tempót. Ez elég nehéz, mert a kánikula téged is megvisel. Ne érezd magad rosszul, ha picit lassabban mennek a dolgok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás