promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzasztó élményben volt része a vega hamburgerre vágyó nőnek
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan szendvicset kapott, amitől rögtön kirohant a mosdóba hányni.

Vegetáriánus étrendet követ az angol Louise Davies. Az 50 éves hölgy éppen ezért árulásként élte meg, amikor a McDonald's egyik éttermében vásárolt Veggie Deluxe szendvicsében jóízűen csirkehúsba harapott.

A nő annyira megundorodott ettől, hogy rögtön elhányta magát, és fél napon keresztül képtelen volt ételt venni magához. Louise a 11 éves kislányával ugrott be a Mekibe, hogy a suli végén gyorsan bekapjanak valamit – írta a Mirror.

Fotó: Louise Davies

A Veggie Deluxe szendvics elvileg paprikát és pesto goujons-t tartalmazott volna, gusztusos kis rudacskákba formázva, szezámmagos zsömlében, salátával, ám ehelyett a falatkák valódi csirkehúsból álltak.

Louise számára mindez teljes sokként hatott, hiszen már 45 éve nem evett húst, a csirke ízét viszont rögtön felismerte.

„Azonnal kikészültem tőle, az íze, az állaga… Szóval borzalmas volt, gyorsan ki is kellett rohannom a mosdóba”

– emlékezett vissza a hölgy, aki végül nem nyelte le a falatot, hanem rögtön kiköpte, de utána a mosdóban még hányt is. Onnantól egész nap képtelen volt egyetlen falat ételt is magához venni.

Louise természetesen mérges a gyorsétterem-láncra, ezután már nem tud úgy megbízni bennük, mint korábban. A McDonald's elnézést kért a tévedésért, és alaposan utána fog nézni, hogyan következhetett be egy ilyen hiba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás