promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne akarj mélyebb gödörbe kerülni, mint amilyenben vagy
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A problémák megoldása legyen az elsődleges, vagy úgy omolhat össze a heted, mint egy kártyavár. Lássuk, mire kell számítania csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Hinned kell a tetteidben, szóval ne érezz semmilyen félelmet, vagy kétséget. Nyugodt tengeren tudsz haladni a céljaid felé, és a hullámokat csak te generálhatod, szóval ne akard másra fogni, ha valami esetleg nem megy. Hamarosan egy új, nyugodtabb alakulhat ki körülötted. Most valóban az a legjobb, ha az izgalom teljesen elkerül.

Bika (április 21. - május 20.)

Fontos, hogy ha valami nem megy, akkor ne ess azonnal pánikba. Lehet várnod kell pár napot, hogy a kirakós minden darabja a helyére kerüljön. Ne félj attól, hogy nincs meg valamiben a tehetséged – akad elég ismerősöd, ha valaminek nem vagy a mestere, akkor kérj segítséget. Minden alkalmat meg kell ragadnod, hogy haladni tudj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad behunyt szemmel járnod, és az álmodozást is szorítsd háttérbe picit. Realistának kell lenned mindenben. Ha te nem lépsz határozottan valamiben, akkor nem fog az öledbe pottyanni a megoldás, mint valami filmben. Nem szabad hagynod, hogy eltűnjön a motivációd. Ha felpörögsz, onnantól már nehezen lankad majd a lendületed.

Rák (június 22. - július 22.)

A szerelem van előtérben nálad, és igazi csodák történhetnek a közeljövőben veled. Lehet valaki szerelmet vall neked, akiért már hosszú ideje rajongsz. Előfordulhat, hogy nem is sejtetted ki az. Közben megismerkedhetsz valakivel, akivel egy hosszabb kapcsolat is kialakulhat. Ne dobj el semmilyen lehetőséget, és találj rá a boldogságra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit lobbanékonyabb a természeted. Ügyelned kell arra, hogy senkivel se vessz össze a környezetedben. Te képes vagy rá, hogy elengedd a füled mellett a dolgokat, tedd most is ezt. Közben fel fog tűnni valaki az életedben, aki szépen megkavarhatja az agyadat, de egyáltalán nem bízhatsz benne. Ne hagyd elveszni a józan ítélőképességedet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem jellemző a csillagjegyedre, de bizony te is költhetsz haszontalan dolgokra. Ne hagyd, hogy valamilyen internetes reklám átverjen. A jelenlegi bolygóállás különben sem kedvez annyira a szerencsédnek. Ezért is kell két lábbal a földön lenned ma, és mindenben résen lenni. A rutinodra van szükség, hogy minden tökéletesen haladjon.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás felébresztheti benned a pozitív energiákat. Kellemesen, felszabadultan érezheted magadat még munka közben is. Harmonikusan tudsz kapcsolódni másokhoz, és olyan kötődések alakulhatnak ki, amikre nem is számítasz. Talán új barátságok, vagy esetleg szerelem is. Mindenben jól tudod érvényesíteni az ötleteidet, szóval legyél merész.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Azt súgják a csillagok, hogy a hét egyik legjobb napja lehet számodra a mai. Nagyon magabiztos tudsz lenni, az önálló stílusoddal pedig bárkit le tudsz venni a lábáról. Mindenképpen magadat kell adnod. Könnyedén meg tudsz győzni mindenkit. Használd ki, ha valami üzletet akarsz nyélbe ütni. Este is pörögni fogsz, de azt már inkább aktív kikapcsolódással vezesd le.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Feleslegesen töltöd az időt olyan álmokkal, amik nem visznek előre. Olyan dolgok ezek, amik eleve kudarcra vannak ítélve, de te egyáltalán nem veszed észre. Rugalmasabbnak kell lenned, és jobban beosztani az energiáidat és az idődet. A barátaid segítségedre lehetnek ebben. Üljetek le, és beszéljétek át az éppen körülötted lévő projekteket.  

Bak (december 22. - január 20.)

Dúl benned a lelkesedés az élet bármilyen területén. Te is úgy érzed, hogy hiányzott már belőled ez a tűz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor újra szenvedélyessé és tüzessé válhat az egész. Viszont ha szingli vagy, akkor eléggé meg fog jönni a kedved a kezdeményezéshez. Ne riadj vissza semmitől, most a kudarc miatt sem szabad aggódnod, de azért ne hagyd, hogy becsapjanak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem úgy haladtak a dolgok, ahogyan te akartad, és eléggé lelassultál az utóbbi napokban, azonban újra fel fogsz pörögni. A bágyadtságod eltűnik, és szívesen kísérletezel új megoldásokkal. Rá is fogsz tudni találni több probléma gyökerére, amiket már ideje lenne megoldanod. Az estét – ha teheted – próbáld meg társaságban tölteni, mert ismét remek lesz a hangulatod.

Halak (február 20. - március 20.)

Szabadítsd fel minél jobban a tudatodat. Csak úgy jár az agyad mindenen, és nagyon kreatív tudsz lenni, aminek már éppen ideje volt. Szívesen merülsz el elvontabb kérdésekben, de közben a józan eszed sem hagy cserben. A kihívásokra jelenleg gyors, és gyakorlatias megoldást tudsz találni. Este ráadásul jó híreket is kaphatsz, amik fel fognak villanyozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás