promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: lehet kemény harcokat kell megvívnod április utolsó hetében
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyobb lendülettel érdemes zárni ezt a hónapot, mint ahogy belekezdtél. Vajon milyen akadály vár a csillagjegyedre?

Kos (március 21. - április 20.)

Komolyabban kell venned a pénzügyeidet. Valahogy egyensúlyt kell találnod ebben ezen a héten. Nem foghatsz vissza minden költekezést, de nem is szórhatod forrófejűen a tartalékaidat. A bolygóállás közelebb hozhatja a családi értékeket. Most valamilyen belső konfliktusra is pontot tudnátok tenni. Sok mindenben a szívedre kell hallgatnod.  

Bika (április 21. - május 20.)

Már a hét elején előjöhet belőled a kellő lendület, hogy mindent a helyes irányba tudj terelni. Ne vitázz a környezeteddel, inkább köss kompromisszumokat. Csak az ésszerű célokat kergesd, mert a többi feleslegesen fogja rabolni az energiáidat.  Mindenképpen kommunikálj többet, és igyekezz kiszabadulni a négy fal közül. Ha csak teheted, tartózkodj a szabadban a héten.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szerelem kerülhet előtérbe nálad ezen a héten, és igazi csodák történhetnek a közeljövőben veled. Ne menekülj, engedj végre neki. Lehet valaki szerelmet vall neked, akiért már hosszú ideje rajongsz. Előfordulhat, hogy nem is sejtetted ki az. Közben megismerkedhetsz valakivel, akivel egy hosszabb kapcsolat is kialakulhat. Ne dobj el semmilyen lehetőséget, és találj rá a boldogságra.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég sok csillagjegy sértődékeny hangulatba kerülhet ezen a héten. Igazi veszély és te is közéjük tartozol. Magadra veheted a legártalmatlanabb megjegyzést is. Nehéz feladatod lesz. Először is az elfojtás helyet muszáj vagy hangot adni az érzelmeidnek, különben beleőrülsz. Közben ügyelned kell rá, hogy a zaklatottságod miatt ne mondj olyat, amit később megbánhatsz. Ne menekülj, csak figyelj oda erre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elemedben lehetsz ezen a héten de ez rosszul is elsülhet. A bolygóállás rossz dolgokat hozhat ki belőled, így vitákra, és kellemetlen összetűzésekre számíthatsz. Nem tudod elfogadni, ha bárki meg akarja neked mondani mit tegyél, vagy éppen mit ne. Egy kis elvonulásra lehet szükséged. Ha nyugton hagynak, akkor még áldozatot is képes vagy hozni másokért. Vigyázz a kis világodra, de ne forgasd fel teljesen.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Tudod magadról, hogy egy kedves és türelmes ember vagy, de ha felbosszantanak, akkor nagyon nehezen tudod elfelejteni a sérelmeket. Lehet jelenleg is van benne egy pár tüske, amiről megfeledkeztél, és ezek felszínre kerülhetnek a héten. Próbáld meg elfelejteni őket, mert ezek már nem befolyásolnak semmit az életedben. Csak előre haladj, és ne nézz vissza.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy érzed eléggé vontatottan haladnak a dolgok, ami nem igazán tetszik neked. Bizony, ez elég sokat el tud venni a lendületedből a héten, de az lenne a legfontosabb, hogy ne problémázz ezen. Lassíts egy kicsit, tarts szüneteket. Ne engedd magadat hajszolni, inkább állj be egy kényelmes tempóba. Az új tervekkel ráérsz később is foglalkozni – a hétvége pont ideális lehet erre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás erőteljesen hathat minden döntésedre. Oda kell figyelned, hogy a hét folyamán ne akard túlgondolni a dolgokat. Olykor amúgy is teljesen feleslegesen taktikázol, és aggodalmaskodsz. Van, aminek csak simán magától kell mennie, csak felesleges erőbedobás belepiszkálni. Legyél a héten őszinte minden területen, mert ez a helyes taktika.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy érzed kicsattansz az energiától. Végre fel tudtál töltődni, de ez nem is baj, mert lesz bőven teendőd a héten. Rendszerezd is magadban, miket szeretnél elérni, ne maradjon ki semmi. Most ellentétesen tudsz kikapcsolódni: ha szellemi tevékenységet folytatsz, akkor aktív pihenést kellene választanod, ha fizikait, akkor pedig valami kreatív szellemi tevékenységben merülj el utána.

Bak (december 22. - január 20.)

Már hosszabb ideje meg akarsz változtatni dolgokat magad körül. Ideje felidézned mik ezek, mert ötletek sokasága segíthet abban, hogy megvalósítsd. A héten mindenképpen kommunikálj sokat, és próbálj meg kezdeményezni. Megnyerő a modorod, és olyan információkhoz juthatsz, amiknek a jövőben nagy hasznát fogod venni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ezen a héten meglehetősen aktív lehetsz. Előre tudsz lépni a karrieredben, ha elég elszánt vagy. A kitartó munka meg tudja hozni a gyümölcsét, de célba érhet egy olyan projekt is, ami felkelti a főnökeid érdeklődését. Ha az előrelépést abban látod, hogy munkahelyet váltasz, akkor azt mindenképpen beszéld meg a közeli környezeteddel. Lehet várnod kell, amíg tisztában látsz.  

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás elég negatív érzéseket hozhat elő belőled, de ezektől nem szabad megijedned. A héten sokszor ingadozhat a hangulatod, amit kezelned kell. Féltékenység, vagy valamilyen elfojtott bűntudat is eluralkodhat benned. Mindenképpen át kell ezt billentened pozitív irányba. Mutasd meg a párodnak, milyen szenvedélyes tudsz lenni, vagy a barátaidnak, hogy milyen felszabadult. Az is a legjobb, ha jó kedélyű emberekkel veszed körbe magad a héten.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás