promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: teljes erőbedobással kezdd a hét elejét

Napi horoszkóp: teljes erőbedobással kezdd a hét elejét

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valami nagy baj közelít feléd, vagy könnyedén túl leszel a hét első napján? Mutatjuk, hogy mire figyelmeztetnek a bolygók.

Kos (március 21. - április 20.)

Nem szabad meghunyászkodónak lenned a mai napon. Ez bizony a karrieredre és a magánéletedre is érvényes. Ki kell állnod a saját igazadért, bármi is van. Olykor barátokkal is szembe kell menned, de ez nem szokott neked problémát okozni. Ha túl sokáig maradsz csendben, akkor nem fogod megkapni amit akarsz, és még nagyobb problémák is jöhetnek.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha engedsz neki, akkor pozitív energiák tudnak áramlani belőled, de olyan szinten, hogy még a környezetedet is könnyen jobb kedvre tudod deríteni. Legyél motivált mindenben, keresd a társaságot. Egy mély beszélgetés még inkább fel tud dobni. Szívesen mondod el a bajaid, de meg is hallgatod másokét.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem igazán megfelelő hangulatod ahhoz, hogy idegesítő emberekkel vitatkozz. Inkább próbáld meg messziről kerülni őket, mert teljesen elvehetik a kedvedet mindentől. Ne is hagyd magadat provokálni, ez a legfontosabb, hogy elkerüld a kellemetlen szituációkat. Az ötleteiddel most nem szabad előrukkolnod, inkább tartsd magadban őket.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy picit kedvetlenül indíthatod a hetet, és már előre idegeskedsz néhány nehézség miatt, ami a munkahelyeden várhat rád. A bolygók jelzése szerint semmilyen drasztikus lépés nem ajánlott a mai napon. Próbálj megnyugodni, és ne hozz azonnal döntéseket. Ha ezt betartod, akkor nyugodt napod és estéd lehet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A szerencse melletted fog állni, hogy meg tudd valósítani a hosszú távú terveidet. Ha voltak párkapcsolati gondjaid az elmúlt időszakban, azokat is sikerül majd tisztáznod. Elképzelhető, hogy ajánlatot fogsz kapni a héten, amire semmiképpen sem szabad nemet mondanod. Remélhetőleg ki tudtad tisztítani a fejed, mert az most nagyon fontos, hogy tiszta lappal indulj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki ez egy olyan nap lesz, amikor nem tudsz hibázni. Bármilyen körülményes dologba fogsz bele, az sikerül majd. Ez vissza is fogja hozni az önbizalmadat, ami kezdett eltűnni kicsit. Rengeteg új lehetőséget találsz, és segítőkész társakban sem lesz hiány. A vitákat azonban próbáld kerülni, mert egy apró félreértés is a kedvedet szegheti.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég sok a viharfelhő mostanában a fejed fölött, és rajtad is múlik, el tudod-e űzni őket. Hamar hozhatsz rossz döntéseket, ingerült lehetsz, amik gátolhatnak a céljaid elérésében. Ne hagyd, hogy apróságok tereljék el a figyelmedet, különben kicsúszik a lábad alól a talaj. Nehezebben találhatsz megoldásokat a problémákra, de bele kell vágnod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lassacskán megoldódnak a gondjaid, amikből jócskán akadt az elmúlt időszakban. Sikerül rendezni minden problémádat, amikkel késésben voltál, és a pénzügyeid is elkezdenek egyenesbe jönni. Épp itt az ideje, hogy egy kis nyugalom vegyen körül. Most nyugodt és a higgadt skorpióra lesz szükség a közeljövőben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A munkád miatt aggodalmaskodhatsz, de semmi okod erre. Egyre jobban teljesítesz, és ha előre szeretnél lépni, annak is szépen lassan el fog jönni az ideje. Viszont ha a főnökeid nem veszik észre a szorgalmadat, akkor lehet ideje lesz elgondolkodnod a váltáson. Muszáj olyan helyen bizonyítanod, ahol megbecsülnek. Nehéz időszakon leszel túl közben, ami után hátradőlhetsz picit.

Bak (december 22. - január 20.)

Új ingerek érnek, amik arra fognak sarkalni, hogy előrébb lépj mindenben. A karrierednél már amúgy is gondolkoztál ezen. Muszáj leszel megtenni a kezdő lépéseket. Meglátod, a családod, és a barátaid is támogatni fognak ebben. Legyél merész, és ha bizonytalanság van benned, akkor beszélj a családdal, barátaiddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most minden remekül alakulhat a munkahelyeden, és a munkatársaiddal is meg fogod találni a közös hangot. Vannak kétségeid, de meglátod, nagyon jól fog indulni a heted. Fejben néhány dologban tiszta lappal kellene indulnod, ami segíthet előrébb jutnod az életben. Néha túl nagy energiát fektetsz olyan dolgokba, amiknek nem látod az eredményét. Rajtad múlik, mit tudsz elengedni.

Halak (február 20. - március 20.)

Remek napra számíthatsz, ami már igazán rád fér. Varázsütésre megoldódnak az eddigi nyomasztó gondjaid, ami feltölt energiával. Lassan lelkileg is meg fogsz erősödni. Ezt magadtól is el tudnád érni, de úgy néz ki egy olyan ember kerül majd bele az életedbe, aki segít neked ebben. Sok vidám pillanatot hoz a délelőtt, ha engedsz neki.

Borítókép:  Phil Boorman / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás