promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Ratajkowski teste fájdalmasan tökéletes, és ezt bikinis fotókkal tudjuk bizonyítani
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emily Ratajkowski a saját fürdőruha márkáját népszerűsíti pár dögös felvétellel.

A 31 éves Emily Ratajkowski jelenleg a világ egyik legfelkapottabb modellje, aki folyamatosan óriási márkákkal és elismert tervezőkkel dolgozik együtt, így szinte az összes magazin címlapján láthattuk már őt. Ez nem meglepő, hiszen sokak szerint egyszerűen kifogástalan a teste, és talán nincs is nála szebb nő ezen a bolygón – valljuk be, ezzel a felvetéssel nehezen lehet vitába szállni.

Emily Ratajkowski az évek alatt bebizonyította, hogy ő nemcsak rendkívül csábító és csinos, hanem érdekes és okos is, hiszen írt egy sikerkönyvet, illetve nemrég elindított egy podcastet is, amit rengetegen hallgatnak. Mellette persze az üzleti életben is aktív, hiszen van egy saját ruhamárkája, az Inamorata, aminek az égisze alatt csodás fürdőruhák készülnek, amik szintén nagyon népszerűek.

Emily Ratajkowski persze leginkább saját maga népszerűsíti az Inamorata termékeit, a minap is egy dögös bikinibe bújt, hogy tudassa a követőivel, hogy éppen rendkívüli akció van az oldalon – bár a lényeges információ túlnyomó része elveszett az éterben, hiszen a modell tökéletes teste érthető módon minden másról elveszi a figyelmet.

A csodaszép manöken hűséges és többnyire kiéhezett hódolói/rajongói általában annál jobban örülnek, minél többet láthatnak Emily Ratajkowski formás testéből, szóval most igazán boldogok lehetnek ezek az emberek, hiszen ismét szuperszexi felvételekkel ajándékozta meg őket a világsztár.

Alább lehet megtekinteni a fent említett bikinis fotókat a hírességről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás