promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs jelmezötleted a halloweenbulira? Ez a cuki bullterrier segít neked!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tom kutyus izgalmas és kreatív jelmezekbe lett öltöztetve, hátha valakinek inspirációt ad a hallowenbulihoz.

Igaz, hogy nem mindenki ünnepli Magyarországon a halloweent, de már itthon is egész sokan tartanak legalább beöltözős bulikat ezen a napon. Ilyenkor rémséges, szexi, nagyon kreatív jelmezekkel szoktak előrukkolni az emberek, de mindig akadnak olyanok, akiknek nem igazán van ötletük, hogy vajon minek álcázzák magukat a partyn – nos, ezeknek az embereknek most egy fotogén eb jelenti a felmentő sereget.

Antonio Carlos Jobim Adorra, vagyis Tom egy 6 éves, fajtiszta, Brazíliában élő bullterrier, aki előszeretettel pózol különböző jelmezekben, amíg a grafikusként dolgozó, hobbifotós gazdája csinál róla pár mókás, potenciálisan inspiráló képet. Az internet teljesen odavan a kutyusért, hiszen annyira cuki a kis kosztümjeiben, hogy az valami hihetetlen – ráadásul úgy tűnik, hogy ő is élvezi, hogy a figyelem középpontjába kerül.

Tom eddig rengeteg jelmezbe bújt már, hiszen volt ő már Drakula, Pennywise (az Az rémséges bohóca), Frankenweenie, Batman, Joker, Jason Voorhees (a Péntek 13-széria gyilkosa) és szellem is, de olyan is előfordult, hogy báránynak, angol rendőrnek vagy palotaőrnek öltöztették be a kis bullterriert.

Reméljük, hogy valakit tényleg inspirálni fognak a lent látható fotók Tomról, és ha nem is magának, de legalább a kis kedvencének talál majd így jelmezt, amivel a halloweenbuli kiemelkedő alakja lehet:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás