promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Búcsúzunk a legendától: íme pár hihetetlen érdekesség, amit nem tudtál Bruce Willisről
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bruce Willis egészségügyi okokra hivatkozva kénytelen volt visszavonulni a filmezéstől, pedig ő volt Hollywood egyik legérdekesebb színésze.

A Golden Globe-, illetve Emmy-díjas Bruce Willis 1955.március 19-én született Nyugat-Németországban egy amerikai katonai bázison. A gyerekkorát New Jersey-ben töltötte, ahol beleszeretett a színészkedésbe. 1980-ban statisztaként kezdte a pályafutását, majd 1985-ben szerepet kapott a Simlis és szende című sorozatban, ami meghozta neki az ismertséget. 1988-ban a Die Hard - Drágán add az életed! című akciófilmben ő alakította az ikonikus John McClane-t, a film pedig igazi világsztárt csinált belőle.

Bruce Willist manapság is Hollywood legnagyobbjai között tartják számon, éppen ezért sokkolta a rajongóit, mikor kiderült, hogy visszavonul, mivel afáziával diagnosztizálták, ami hatással van a kognitív képességeire:

Íme pár érdekesség a legendás Bruce Willisről:

  • Bruce Willis maradandó halláskárosodást szenvedett a Die Hard forgatásán, mivel az ikonikus asztal alól lövöldözős jelenetben extra hangos vaktöltényeket használtak a rendező kérésére.
  • A '80-as évek közepén úgy tűnt, hogy Bruce Willis hátat fordít a színészetnek és zenésznek áll, de nem sokáig tartott a fellángolás – viszont abban a pár évben a világsztár „Respect Yourself” feldolgozása akkora siker lett, hogy az 5. helyig kúszott fel az amerikai 100-as toplistán.
  • Bruce Willist és Demi Moore-t nem más adta össze az esküvőn, mint a rocklegenda: Little Richard.
  • Állítólag csak azért vállalta el Bruce Willis a Hatodik érzéket, mivel előzőleg összekapott a stúdióval egy film miatt, és így akarta kiengesztelni őket – végül pályafutása egyik legnagyobb sikere lett M. Night Shyamalan horrorja.
  • Bruce Willis egészen 9 éves koráig dadogott, majd észrevette, hogy a színpadon elmúlik neki – egyebek között ezért is döntött úgy, hogy színésznek áll.

Nézd meg galériánkat Bruce Willisről, aki elképesztő pályafutást tudhat maga mögött:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás