promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mozgalmasak a Z!ENEMi mindennapjai
Borítókép:  A zenekar fotója
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 2018-as év, és eddig a 2019-es is igen mozgalmasra és eredményesre sikerült a Z!ENEMi életében. Megnyerték az Öröm a Zene Tehetségkutató megyei fordulóját, a program döntősei lettek, a KolorFeszten a Tankcsapda vendégeiként koncerteztek, ősszel a Paddy and The Rats és a NOMAD zenekarral járták be az országot. 

2018 végére a saját dalokból összegyűlt egy nagylemezre való, így a 2019-es év első hónapjait stúdióban töltötte a csapat. Az elkészült lemez a „hallod?!” címet viseli, és április 5-én jelent meg, minden létező online platformon (Google Play, Spotify, Apple Music), illetve fizikai formában, CD-n is kapható lesz. A lemez hűen foglalja össze a zenekar eddigi pályafutását, ahogy a srácok elmondták, mindegyik dal a kedvencük, imádták őket megírni, imádják őket előadni. Arra pedig szerencsére bőven van lehetőség, hisz márciustól ismét az országot járják.

A turné kiemelten fontos állomása lesz április 12-én a „hallod?!” lemezbemutatója, amelyet természetesen hazai pályán, Miskolcon tart a zenekar, a Corner Stage színpadán.

A Z!ENEMi előtt a szintén miskolci Alibbie zenekar fogja bemelegíteni a színpadot, úgyhogy miattuk is érdemes időben érkezni.

[[zenemi]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás