promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra lecsapott a Viszkis, Ambrus Attila kirabolt egy nőt a Szerencsekerékben
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újra rabolt a Viszkis.

A Szerencsekerék csütörtöki adásában Ambrus Attila, a Viszkis volt a sztárvendég, akit nyilván nem véletlenül egy rendőrnővel raktak össze egy játékba. Az adás során Kasza Tibi többször is olyan poénokat sütött el, ami Attila múltjával, a Viszkis rablásokkal, és a börtönnel kapcsolatos, aztán amikor a keramikus kipörgetett egy cserét, akkor a műsorvezető előhúzta az ütőkártyáját:

„Esküszöm, ezt mindig így szoktuk mondani, most rabolhatsz”.

Ambrus Attila persze nem sértődött meg, ő is ugyanúgy nevetett a poénon, mint mindenki a stúdióban. Mivel egyedül a villámjátékból 50 ezret nyert Dórinak volt pénze, ezért kizárásos alapon vele cserélt. Erre Kasza Tibi újra remekelt:

„Dóri, elmondhatod, hogy téged is kirabolt a Viszkis”.

Végül Ambrus Attila pénz-, és tárgynyeremény nélkül távozott a stúdióból, ahogy a rendőrségen dolgozó Évi is, Dóri pedig több, mint 2 millió forinttal jutott be a fődíj játékba. Szerencsésen válogatta meg a betűket, ezért 3 másodperc alatt ki tudta találni az utolsó feladványt. A kicsi keréken kipörgetett borítékban további 1 millió forint lapult, így aztán Dóri mesés pénzösszeggel, több, mint 3 millió forinttal zárt a Szerencsekerékben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás