promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: lekerül a magyarok kedvenc káromkodós műsora a képernyőről
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pár nap, és véget ér.

Egyre kevesebb versenyző van már a Séfek séfe idei évadában, ami azt jelenti, hogy közel a döntő. A TV2 gasztro reality-jének utolsó adását október 7-én, pénteken láthatjuk, amikor is kiderül, hogy idén Krausz Gábor, Womberg Frigyes, vagy Wolf András növendéke kerül-e ki abszolút győztesként.

Bár a Séfek séfe nem szerepel rosszul a heti nézettségi adatokat tekintve, a Nyerő Páros simán letarolta a TV2 produkcióját, amint elindult. Igaz, sokan nem szívlelik, ha egy televíziós műsorban megállás nélkül káromkodnak, márpedig a Séfek séfe komoly esélyekkel indulhatna a legtöbbször kisipolt káromkodások díjáért. Ráadásul egy kategóriában versenyezhetne a Sztárban sztár leszek!-kel, hiszen akik követik a nagyszabású showműsort, tudják, hogy Majka és Tóth Gabi nem igen szokták megválogatni a szavaikat; főleg, ha egymás nyakának esnek.

A Séfek séfe versenyzőire azonban kemény munka vár még a hátralévő adásokban is: miután kialakult a döntős mezőny, egy igazán kemény megmérettetés fog következni, ugyanis két órás, feszített munkatempóban kell helytállniuk - igaz, lesz bőven segítségük a konyhában.

Három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, a séfjeik pedig már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. A Séfek Séfe fődíjáról kiemelkedő vidéki éttermek séfjei döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. A pénteki adás végén kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

A műsor befejezése után, hétvégén elindul az Ázsia Expressz új évada, aminek első adását október 9-én, vasárnap láthatunk, majd minden hétköznap este a Tények Plusz után, 19:50-kor fog jelentkezni, és összesen 30 része lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás