promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bukik a TV2 párkereső műsora, néhány néző még a távirányítót is messze elhajítja miatta
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A karibi térségben forgatott Money or Love gyengén teljesít.

Párkereső valóságshow startolt el szeptember elején a TV2 csatornán, hogy feldobják vele a szürkének és fázósnak ígérkező őszünket. A sikerhez minden adott volt: formás lányok, izmos fiúk, karibi helyszín, valamint – Demcsák Zsuzsa személyében – egy rutinos műsorvezető.

A Money or Love – Fogadj a szerelemre! nagy áttörése egyelőre azonban elmaradt, az immár a SuperTV2-n adásba kerülő részek viszonylag kevés nézőt vonzanak. Sok mindent elárul az is, hogy a műsor Instagram- és Facebook-oldalai 5000 alatti követőt vonzanak, és az egyes epizódok sem generálnak nagy vitákat.

„A Money or Love a SuperTV2-n két nap nagyon gyengén, két nap csak rosszul, egy nap pedig közepesen futott. Így a reality továbbra sem működik”

– írta róla a SorozatWiki is a 38. heti (szeptember 19–25.) nézettségi adatokra hivatkozva. Az is beszédes, ahogy a nézők megnyilatkoznak a valóságshow-ról a közösségi médiában és más webes oldalakon, természetesen a negatív kritikáikat sem elhallgatva:

„Nagyon nulla... főleg a lányok. Hogy ezeket honnan kukázták?”

„Mekkora igénytelen nímandnak kell lenni ahhoz, hogy valaki kritikus létére »kifogástalanul zseniálisnak« értékelje ezt a hulladékot?”

„Ez egy nagy rakás szemét. Ellenszenves, közönséges népekkel. Ennyi volt, belenéztünk, elkapcsoltunk, aztán még a távkapcsolót is eldobtuk, nehogy valaki visszakapcsoljon erre a f*sra. Halkan kérdem, ezt miért is kell a világ másik végén forgatni özön pénzért????”

– olvasható a Port.hu oldalon, de az egyéb fórumokon is lázonganak a népek, alkalmanként Demcsák Zsuzsát sem kímélve:

„Valaki elmondaná a műsorvezető nagyasszonynak, hogy pl. Petrán kívül játszik más is a játékokban? Számomra ez nagyon egyoldalú, és amatőr.”

És végül a frappáns összegzés sem maradhat el, ezúttal a műsor közösségi oldaláról:

„Hát ez a Money or Love rohadt unalmas. Unalmas, hogy semmi nem történik. Ennél az Éden Hotel is izgalmasabb volt. Nagyon vártam… de már inkább elkapcsolom. Unalmas.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás