promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magányos halálra készül a Házasodna a gazda Bibije, elege van az összes férfiból
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyek és sértődés a Házasodna a gazdában. Volt, aki túltolta a drámázást.

Áprilisban volt a Házasodna a gazda 5. évadának bevezető eőizódja az RTL Klubon, aztán egy jó darabig nem láthattunk belőle semmit. A Nádai Anikó vezetésével készült párkereső műsor aztán augusztus 29-én visszatér a képernyőre, és minden hétköznap este, a Keresztanyu után került adásba.

15 rész után azonban most végleg lekszönnek a szerelmet hajkurászó gazdák, szeptember 16-án, pénteken lesz a Házasodna a gazda idei évadának utolsó epizódja, amiben kiderül, hogy a gazdák közül ki találta meg az igazit - aztán hogy melyiküknek lesz hosszútávú a kapcsolata, és melyikük fogja otthagyni a párját már az első hónapokban, az később kiderül.

A reality előző adásában döntöttek a gazdák, hogy kit visznek magukkal az álomrandira: Alfonz döntése sokkolta Beát, Zsolt gazda megríkatta jelöltjeit, Péter gazda végső valllomását volt, aki nem tudta higgadtan kezelni.

Alfonz gazda Enci mellett döntött, így őt viszi magával a barcelonai álomrandira. Bea nem titkolta, hogy nagyon csalódott a gazda döntésében, nem is tudta mire vélni ezt a váratlan fordulatot, hiszen állítása szerint Alfonz olyan jeleket küldött neki, ami alapján befutónak érezhette magát.

„Bíztam a jó ízlésében, de ezek szerint nincs neki”

- reagált a visszautasításra Bea.

Zsolt gazda szó szerint megríkatta feleségjelöltjeit a kérdéseivel: az autóban utazva egy olyan téma jött fel, ami érzékenyen érintette Bibit és Lídiát. A lányok könnyek közt meséltek arról, hogy mitől félnek a legjobban, és mit tennének, ha utoljára lehetnének együtt a szeretteikkel. Ezek után a gazda megnézte, hogyan mutatnának menyasszonyként a jelöltjei. Később Zsolt is meghozta a döntését, Lídiát viszi el az álomrandira. Bibi a könnyeivel küszködve reagált a döntésre.

„Egyedül fogok meghalni Hollandiában a macskámmal. (...) Az összes férfiból elegem van”

Péter gazda úgy döntött, hogy Andival megy a svájci álomrandira, ami Klaudiából meglepő reakciót váltott ki: a lány elbúcsúzni sem volt hajlandó Pétertől, a segítségét is visszautasította és nem viselkedett túl udvariasan. A lány ezzel visszaigazolta a gazda számára, hogy helyesen választott.

„Péter gazda: Isten veled!
Klaudia: Hát veled nem!”

A Házasodna a gazda helyett szeptember 19-e, hétfőtől a Nyerő Páros új évadát láthatják az RTL Klub nézői.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás