promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nane! Az Amerikai pite második részében szerepelt Stifler faterja, de kivágták az összes jelenetét - itt vannak az elfeledett videók
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stifler faterja is feltűnt volna, ám végül a végleges verzóba nem került bele.

Az Amerikai pite második részében, amikor a srácok a nyáron lemennek a tóhoz, feltűnik Steven Stifler faterja is, nemcsak az anyja a film végén. Ám az igazság az, hogy Stifler faterját Magyarországon sem láthatta a senki a képkockákon, csakúgy, mint az egész világon sem. Mivel a felvett jeleneteket végül nem tették bele a film végső verziójába. Így azok csupán a YouTube-on elérhetők.

A filmben amúgy Chris Penn alakította Stifler apját (igen, ő amúgy Sean Penn testvére volt). Ő játszott többek között Tarantino Kutyaszorítóban című alkotásában is, de hazánkban talán jobban beugrik az arca, ha azt mondjuk, hogy a Beethoven második részében ő volt az egyik, aki el akarta lopni a kutyákat. A színész sajnos nem tudta kiteljesíteni művészetét, mivel 2006-ban váratlanul meghalt, pedig még csak 41 éves volt.

A stúdió az első Amerikai pite-film elképesztő siekre után döntötte el, hogy azonnal kel la folytatás, és szerették volna jobban kifejteni Stifler figuráját, aki az első rész legnagyobb sztárja volt, egyszerűen imádták a nézők. Eredetileg a Titanicból is ismert Bill Paxton játszotta volna Stifler apját a filmben, ám ő később nem ért rá, hogy beugorjon a filmbe.

Végül Chris Penn ugrott be helyette, ám a próbavetítések során a tesztközönség nem volt elragadtatva a karaktertől. Végül a rendező is elismerte, hogy a karakter egyszerűen nem működik, így Stifler öccse került be az új változatba, neki jutott több szerep. A változtatás amúgy hetekkel a film moziba kerülése előtt történt meg, sőt, volt egy másik különös változtatás is, Oz és Heather intim telefonbeszélgetése eredetileg egy szakításról szólt volna.

A felvételek amúgy azóta felkerültek az internetre, IDE kattintva meg lehet tekinteni Stifler faterjának kimaradt jeleneteit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás