promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Michael Jackson ritkán látható, 24 éves lánya, aki egy igazi csúcsbombázó lett
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Paris Jackson gyönyörű nővé érett.

A pop koronázatlan királya, Michael Jackson, akinek Magyarországon is óriási rajongótábora van, már 13 éve nincs köztünk, szinte hihetetlen ezt így leírni. Az énekes elképesztő örökséget hagyott ránk, amely nagyon sok kérdéssel terhes, és miközben az életművét és a magánéletét újra és újra feldolgozzák vagy éppen újraértelmezik, rengeteg érdekesség is nyilvánosságra kerül a királyról, nemrégiben például egy sosem megvalósulú turnáról kerültek nyilvánosság elé dokumentumok.

Most pedig Jackson örökségéről képek is készültek, vagyis ritkán láható 24 éves lányáról Parisról kerültek fel olyan fotók az internetre, amelyek után a média azonnal Madonnáért kiáltott, merthogy olybá tűnik, hogy csúcsbombázó lány egyre jobban hasonílt a popdívára, bár nincsen közöttük rokoni szál, a hasonlóság szemmel is látható. Rengeteg lap számolt be erről a rajongók által felvetett gyorselemzésről az elmúlt napokban

Az Index azt is megírta, hogy a külsőségek mellett bizony belsőleg is hasonílt Mdaonnára a lány, hiszen lázadó stílusa egy az egyben a popdíváé. A fiatal lány amúgy modellként is fellép Európa nagy kifutóin, most pedig egy Beverly Hills-i jótékonysági eseményen kapták őket lencsevégre, méghozzá ritkán látható testvérével.

És íme legújabb számával, a Lighthouse-szal, amely óriási népszerűségnek örvend a YouTube-on is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás