promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyar graffitisből lett a Netflix grafikusa, aztán megint vett egy nagy fordulatot az élete
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pordán János végül nem érezte jól magát a Netflixnél, és egy egészen más kalandba vágott bele.

Útnak indul a promotions.hu legújabb kulturális rovata, ahol magyar művészekkel, zenészekkel, vagy éppen divattervezőkkel beszélgetünk az életükről, alkotásaikról, na meg a kalandos útjukról. Ezek az emberek olykor tényleg inspirációt tudnak adni másoknak, hogy honnan indultak, és hova is jutottak.

Pordán János sztori már izgalmasan indul, mivel még középiskolában kezdett el graffitiművészettel foglalkozni. Persze itt még nem a legális módját folytatta ennek, szóval Dániában le is ültették ezért. Ezután jött rá, hogy hazatérve valamit kezdenie kell az életével.

A fiatalkori lázadása és az egyetem után beszippantotta a filmipar és grafikus-dizájnerként olyan stúdióknak dolgozott mint a Sony, vagy éppen a Netflix.

Ezt hat évig csinálta, de nem tudott benni igazán kibontakozni, szóval utána rátalált a festőművészetre.

Pordán Jánosnak az volt az utolsó csepp, hogy egy látványtervezővel összetűzésbe került, és rájött, hogy vissza kell térnie a régi művészethez, vagyis a graffitihez.

Ismerjétek meg a riportunkban a Vazavaze storyt, és Pordán János kalandos életútját. A művész még arról is mesél, hogy miért kerül sör a festékbe.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás