promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírt kaptak a Szexoktatás nézői: két fontos szereplő távozik a sorozatból
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly változások lesznek a Szexoktatás következő évadában, ennek sokan nem fognak örülni.

2019-ben indult a Netflix nagy sikerű ifjúsági sorozata, a Szexoktatás, amiben egy Otis nevezetű srác (Asa Butterfield) amatőr „pszichológusként” hasznos tanácsokat ad a diáktársainak egy lázadónak tűnő, de valójában csupaszív lány, Maeve (Emma Mackey) segítségével. Az alkotás hamar sokak kedvence lett a megnyerő humorának, érdekes karaktereinek és a benne látható, kendőzetlen problémáknak köszönhetően, így már három évad is lement belőle.

A készítők jelenleg is a várva várt folytatáson dolgoznak, amit egyes források szerint a következő hetekben kezdenek el forgatni, és ha minden jól megy, akkor jövőre lesz látható a Netflixen. De van egy nagyon elszomorító hírünk, ugyanis két közönségkedvenc karaktertől is búcsúznunk kell, mivel egyik sztár sem tudta vállalni a visszatérést.

Az Oliviát alakító Simone Ashley már korábban bejelentette, hogy nem lesz benne a Szexoktatás 4. évadában, mivel ő már a Bridgerton család tagja, most pedig kiderült, hogy az Olát megtestesítő Patricia Allisont is hiányolnunk kell, pedig az előző szezonban nagyon fontos szereplője lett a sorozatnak – ő azzal indokolta a döntését, hogy más projektet vállalt el, így most sajnos nem tud szerepelni a szériában.

Asa Butterfield és a többi főszereplő természetesen maradnak a sorozatban, de úgy tűnik, hogy komoly változásokra kell számítanunk, hiszen két lényeges szereplő sem tér vissza, ez pedig nagy csalódás lehet egyes rajongóknak, akik pont, hogy az ő történetszálukkal tudtak a legjobban azonosulni – de nem kell csüggedni, a készítők minden bizonnyal kárpótolni fognak minket, és így jó eséllyel nem fogjuk érezni a hiányukat.

Íme a Szexoktatás két kieső szereplője:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás