promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött és ördögi pózban tette szét a lábait verejtékes tiniálmaid legszebb csaja, Denise Richards, az egykori James Bond-lány
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Denise Richards az örök csúcsbombázó.

Denise Richards a kilencvenes évek egyik legfelkapottabb színésznője volt, akit Magyarországon elsősorban a Jams Bond-filmekből és a Csillagközi invázió című űrsci-fiből ismerünk. De a rajongók, és a nagy filmnézők láthatták őt a Vad vágyak című alkotásban is, ahol nagyon sokat megmutatott magából a bájos színésznő, aki 2008-ban például egy reality show-ban is bemutatta az életét a nagy nyilvánosságnak.

Sokáig modellként dolgozott, és bejárta Európa és a világ nagyvárosait is. A nagy dobbantás a színpadon 1997-ben jött el, amikor is minden idők egyik legjobb propagandafilmjében, illetve szatirikus háborús alkotásában megkapta élete főszerepét Casper Van Dien mellett.

A film óriási kasszasiker lett, őt pedig komoly díjakra is jelölték a szereplése után.

A 2000-es évek már inkább a médiamegjelnésekről szóltak, szerepelt például az amerikai Dancing with The Stars-ban is. De ezek mellett is mindig jutott arra ideje, hogy szerpeljen filmekben. ezek azonban nem azok az óriási blockbusterek voltak. 2020-ban például öt filmben szerepelt, ezek elsősorban akciófilmek voltak. 2022-ben a Netflix Guardians of Justice című alkotásában is találkozhatunk vele. A sorozat amúgy még márciusban debütált a streamingszolgáltató műsorán.

Denise Richards Instagram-oldala elkéepsztően menő képekkel van tele, a szexi színésznő nagyon aktív életet él:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás