promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliárdos pénzt lehet nyerni a Netflix Squid Game vetélkedőjén, amire magyarok is jelentkezhetnek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix Squid Game reality-t indít, amivel bárki milliárdos lehet.

Korábban arról lehetett hallani, hogy idén nyáron megrendezik az első magyarországi Squid Game-t, a Nyerj egy új életet, aminek az lett volna a lényege, hogy a játékba jelentkező, adósságban úszó, kilátástalan helyzetű versenyzők különféle feladatokban próbálnak meg helytállni, hogy aztán megnyerjék a 25 millió forintos fődíjat. Végül ebből az egészből semmi sem lett, az állítólagos szervezők egyik pillanatról a másikra eltűntek, és nagy a valószínűsége, hogy csak ügyes adathalászok szerezték így meg sok-sok ezer magyar ember adatait.

Azonban most a Netflix is úgy döntött, hogy meglovagolja a Squid Game sikerét, és csinál egy reality-t, aminek alapját a népszerű sorozat adja. A Squid Game: The Challenge nevű vetélkedőbe bárki jelenthezhet majd, és érdemes is, hiszen a végső nyertes nem kevesebb, mint 4,56 millió dollárral, azaz nagyjából 1,7 milliárd forinttal lesz gazdagabb. A Netflix azt ígérte, hogy bár a reality a Squid Game mintájára készül, senki sem fog meghalni benne.

„A Netflix életre kelti a Squid Game jelenséget a valaha volt legnagyobb versenysorozattal, a Squid Game: The Challenge-el. Ez lesz a televíziózás történetének valaha volt legnagyobb szereplőgárdájával és pénznyereményével fémjelzett valóságshow-ja. A műsorban 456 valódi játékos indul, az életre szóló élmények mellett pedig a legjobb versenyző 4,56 millió dolláros jutalmat szerezhet”

- írja a Netflix.

A valóságshow-ba a világ minden pontjáról lehet jelentkezni, de alapfeltétel az angol nyelvtudás. A regisztrációhoz csupán néhány személyes adatot, és egy fényképet kell megadni, valamint egy egyperces videóban be kell mutatnia magát a jelentkezőnek: ki ő és honnan jön, miért szeretne a játékba jelentkezni, és miért tartja alkalmasnak magát a vetélkedőbe.

Brandon Riegg, a Netflix alelnöke azt mondta, hogy a Squid Game: The Challenge egy lenyűgöző és kiszámíthatatlan utazás lesz, tele feszültséggel és fordulatokkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás