promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban óriási baki történt, magyar tévénézők ilyet még nem láttak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tévében elképesztő dolgok tudnak történni, és ha figyelünk, igazán különleges élményben lehet részünk.

Óriási bakikra a televízióban Magyarországon is rengeteg példa akad, ám a Youtube-nak köszönhetően már a világmindenségből is megcsodálhatjuk a legnagyobb hibákat, amelyek élő showműsorok vagy közvetítések alatt következtek be. Az pedig, hogy már mindenki sasszemmel fürkészi az érdekességeket, elszólásokat, televíziós kuriózumokat, miközben több kütyüvel egyetemben ül a tévé előtt, lehetőséget teremt arra, hogy az emberiség egyetlen nagy elszólásról vagy bakiról se maradjon le. Történjen az bárhol, a világ akár legkisebb zugában is.

A magyar televíziózás történetében talán az egyik legnagyobb ilyen érdekesség az volt, amikor Stohl András élő adásban bukfencezett egyet a stúdióban, de az MTV-n a háttérben lassan "elúszó" férfi is rengeteg videómegtekintést generált az online térben.

A legutóbbi híres tévés baki Nagy-Britanniában történt, méghozzá a brit közszolgálati televízióban, a BBC-n. A csatornán sikerült megsérteni a világ egyik leghíresebb focicsapatát, a Manchester Unitedet.

A csatornán éppen a Roland Garros ment, amikor váratlan felirat jelent meg a képernyőn. Pontosan az, hogy a a Manchester United szemét (Manchester United are rubbish).

A BBC nem sokkal az eset után már ki is adott egy sajtóközleményt, amelyben leírták, hogy pontosan mi történt, a közlemény szerint egy gyakornokuk csinálta az egészet, aki nem tudta azt, hogy amit bepötyög, az meg fog jelenni élő adásban is. A világot hamar bejárta a baki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás