promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkezdődött! Régóta várt jó hír jött a Star Warsról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hát elkezdődött végre.

A Rosario Dawson által megformált, élőszereplős Ahsoka Tano a nagy sikernek örvendő The Mandalorian című Star Wars-sorozat 2. évadában mutatkozott be. Bár nem sok szerepet kapott a Mandalore-i fejvadász kalandjairól szóló szériában, már akkor lehetett tudni, hogy hamarosan újra láthatjuk Anakin Skywalker egykori tanítványát, mégpedig a saját sorozatában, melyben a bukott Birodalom rettegett admirálisa, Thrawn nyomába ered.

A Star Wars Twitter-oldalán nemrég egy beszédes werkfotóval jelentették be, hogy elkezdődött az Ahsoka-sorozat forgatása.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Thrawn admirális utáni kutatás mellett miről fog szólni a sorozat, és mind ez idáig nem sok színészt, illetve karaktert lepleztek le a projekt hivatalos IMDb-oldalán. Az már biztos, hogy Rosario Dawson mellett Hayden Christensen is visszatér Anakin Skywalker szerepében, emellett Natasha Liu Bordizo fogja játszani Sabine Wren-t, akit a Lázadók című animációs sorozatban ismerhettünk meg.

Arról, hogy ki fogja játszani Thrawn admirálist, még nincs információ, és azt sem tudni, hogy melyik jól ismert karakterek térhetnek még vissza. A rajongók arra számítanak, hogy a Lázadók fiatal Jedi-je, Ezra Bridger is fel fog bukkanni, akit talán az élőszereplő Aladdin főszereplője, Mena Massoud fog alakítani.

Az Ahsoka-sorozat nagyjából a The Mandalorian-nel egy időben, néhány évvel A Jedi visszatér után fog játszódni, de tekintve, hogy Anakin Skywalker is fel fog benne bukkanni, több flashback-jelenetre is számíthatunk a klónháborúk korszakából. Éppen ezért könnyen lehet, hogy Ewan McGregor is visszatér majd Obi-Wan Kenobiként, emellett a Boba Fettet is alakító Temuerra Morrison is felbukkanhat, mint Cody parancsnok, vagy Rex százados.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás