promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Picinyke fekete bugyira vetkőzött a csodálatosan gyönyörű színésznő, majd jött az óriási felháborodás a Star Trek-rajongóktól - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alice Evenek ikonikus villantós jelenete volt a Star Trek: Sötétségben című filmben.​

Alice Eve Magyarországon több filmből is ismerős lehet, de elsősorban a Túl jó nő a csajom című 2010-es vígjátékból, amelyben a mindig könnyed Jay Baruchel és T. J. Miller mellett tűnik fel, illetve a Star Trek univerzum újabb filmjéből, amelyben van egy olyan vetkőzős jelenete is, amely korábban komoly viharokat is kavart.

Sőt, annak ellenére, hogy a film közel tíz éve készült, még tavaly év végén is jelentek meg nagyobb cikkek a híres bugyis jelenettel kapcsolatban.

Alice Eve Dr. Carol Marcust alakítja a Star Trek-ben, a rajongók pedig folytonosan felemlegetik a híres vetkőzős jelenetet. Sokan indokolatlannak és szükségtelennek tartják Alice Eve vetkőzését, és számon is kérték a forgatókönyvírókat. Damon Lindelof, az egyik társíró korábban egy Tweet-üzenetben kissé szarkasztikusan a film egyik nagy rejtélyének nevezte a jelenetet.

Sok rajongó viszont egyfajta fricskát érez benne, ugyanis szerintük a készítők ezzel a jelenettel a Star Trek (főleg férfiakból álló) rajongótáborából szerettek volna picit gúnyt űzni. Azonban másik irányból is érték támadások a jelenetet, hiszen pont ebben az évben kezdődött a Me Too-mozgalom is, sokan pedig azt érezték, hogy indokolatlanul használtak ki a filmben egy női karaktert, hiszen Dr. Marcusnak a vetkőzős jeleneten kívül nem voltak emlékezetes pillanatai a filmben.

A sok kritika hatására végül az írók úgy döntöttek, hogy a karaktert pihentetik a következő Star Trek-filmben.

Íme a jelenet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás