promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry Styles szerepét még a többi színész előtt is titokban tartották az Örökkévalókban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A film sztárja, Lia McHugh elárulta, hogy a rendező, Chloé Zhao megszervezte, hogy a szereplők elmenjenek és megnézzék Harry Styles koncertjét, mielőtt értesültek a szereposztásáról. 

A Marvel új nagydobása, az Örökkévalók kissé vegyes visszhangot kapott a közönségtől és a kritikusoktól egyaránt, de viszonylag jól szerepelt a pénztáraknál, a bevétele meghaladta a 400 millió dollár, ami főleg a koronavírus járvány közepén, nagyon szép teljesítmény.

Chloé Zhao castingjában egy meglepőnek mondható választás is belefért az olyan nevek mellé, mint Gemma Chan, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Salma Hayek és Richard Madden. Starfox szerepét Harry Styles énekesre osztotta ki, aki az utóbbi években kezdte építgetni a színészi karrierjét.

Thanos testvére egy stáblista jelenetben jelent meg csupán, de a rajongók már ettől is kikészültek, és a képsorok óriási visszhangot vertek a Marvel Univerzumban.

McHugh, aki Sziport alakítja, megosztotta, hogy Zhao megszervezte, hogy a szereplők elmenjenek megnézni Harry Styles koncertjét Londonban. Mint kiderült a rendezőnő egészen a forgatás megkezdéséig titokban tartotta az énekes beválogatását.

"Szerintem egy kicsit megtartotta magának [Harry Styles castingját], amíg el nem jött az ideje, hogy megjelenjen a forgatáson, akkor mondta el nekünk. Korábban egy nap azt mondta: >>Nem akarsz eljönni egy Harry Styles koncertre velem, benne lennél?<< Én pedig azt kérdeztem: >>Ez még kérdés?!<< Vicces volt. Adott egy kisebb, privát koncertet Londonban, és külön ülőhelyeket kaptunk egy társalgóban. Az Örökkévalók elment rá, és nagyszerű volt"

- mesélte a fiatal színésznő.

Zhao a közelmúltban elárulta, hogy Styles volt az egyetlen személy, akit eltudott képzelni Starfox szerepében, és szerencséjére Kevin Feige, Marvel elnöke is egyetértett a választásával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás