promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá sem ismernél? Így néz ki most Pokrivtsák Mónika, a 90-es évek egyik legkedveltebb magyar televíziósa - videó
Borítókép:  RTL Klub/Screenshot/Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar tévétörténelem korábbi alakja légiutas-kísérőként dolgozik.

Pokrivtsák Mónika, az RTL Klub-on a kilencvenes évek végén futó Meri vagy nem meri? című televíziós műsor háigazdája volt a vendége a múlt heti Palikék világa by Manna podcast-sorozatnak, amelyben az egykori műsorvezető rengeteg érdekességet osztott meg a nézőkkel.

Több mint 10 éve az Egyesült Államokban él, jelenleg légiutas-kísérőként dolgozik. A műsorban őszintén vallott arról is, hogy miért hagyta ott a tévézést.

A korábbi műsorvezető már 12 éve nincs a rivaldafényben, idén töltötte be a 47. életévét, a rajongók pedig a mai napig felismerik, ha Magyarországon jár.

Azt nyilatkozta, hogy ma is szívesen csinálna olyan műsort, amelyben tudna valamit adni az embereknek, mivel korábban azt imádta legjobban a munkájában, hogy mosolyt tudott csalni az emberek arcára.

A videóban azt is elmondta, hogy külföldön is próbálkozott bekerülni egy műsorba, ám az utolsó pillanatban inkább nemet mondott, mint mondta:

"Amikor behívtak, hogy legyen egy próbafelvétel, a hozzáállásuk, az az érdektelenség, hogy teljesen mindegy, hogy ki vagy, nem érdekli őket. Ez nem nagyon tetszett. Ennél már az RTL Klub 1997-ben is profibb volt, és akkor indultunk"

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás