promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mi a sz*r történik ha kiesel a Nyerő Párosból?” – Tolvai Reni keményen nekiment az RTL Klub sikerműsorának
Borítókép:  Tolvai Reni / youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Tolvai Reninek sem tetszik, ha a Nyerő páros kiesői túlzottan érzelmesen búcsúznak el a többiektől.

Az RTL Klubon futó Nyerő páros legutóbbi kiesői Kárpáti Rebeka és Frohner Fecó voltak, akik szó szerint könnyes búcsút vettek Kamarás Norbiéktól, akikkel nagyon összebarátkoztak az utóbbi napokban, és szinte szövetségre léptek a köztük kialakult kapcsolat miatt. Egy rendkívül szomorú pillanatot láthattak a tévében a műsor nézői, de nem mindenki érezte át a két páros szenvedését, hiszen például L.L. Junior is eléggé kigúnyolta őket:

Most kiderült, hogy Tolvai Reni sem tudja hová tenni, ha a Nyerő párosban a kiesés után valakik sírva köszönnek el a többiektől, mintha „világvége” lenne, ugyanis az énekesnő ezt írta nemrég az egyik Insta Storyjában:

„Egyébként mi a sz*r történik ha kiesel a Nyerő Párosból? Miért ilyen halálosan komoly ez?”

A visszajelzések alapján vannak, akiknek hasonló a véleményük, és szintén nem értik, hogy miért kell zokogni, ha valaki kiesik a műsorból – de olyanok is akadnak, akik szerint L.L. Junior és Tolvai Reni egyszerűen csak érzéketlenek vagy irigyek.

Az biztos, hogy kívülről könnyebb ítélkezni, de lehet, hogy egy olyan szituációban, amit Kárpáti Rebekáék és Kamarás Norbiék átéltek, ők is ugyanúgy a könnyeikkel küszködtek volna, és valószínűleg nekik sem esne jól, ha utána még mások be is szólogatnának emiatt.

Itt lehet megnézni Kárpáti Rebekáék búcsúját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás