promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni még parfümöt is úgy szagol, mintha közben orgazmusa lenne – fotó
Borítókép:  Tolvai Reni / youtube.com/Liluland (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni kirakott magáról egy fotót, amin éppen parfümöt szagolgat, de az arca sokak szerint olyan, mintha közben orgazmusa lenne.

Tény, hogy Tolvai Reni egy nagyon tehetséges énekesnő, de az is biztos, hogy a legtöbbször nem az énekhangjával hívja fel magára az emberek figyelmét, hanem a csábító kinézetével, ugyanis sosem fél egészen extrém, kihívó ruhákat felvenni, amikben szinte teljesen látszódnak a mellei – de ezzel nincs is semmi baj, hiszen a rajongói imádják ezért.

Tolvai Reni most meglepő módon nem a kebleivel hódította meg a követőit, mivel kivételesen egy egész visszafogott képet posztolt magáról, amin az látható, hogy éppen egy parfüm illatát élvezi – de olyan arccal, hogy a kommentelők szerint úgy néz ki a fotón, mintha orgazmusa lenne.

Az énekesnővel nem először esik meg olyasmi, hogy teljesen ártatlanul kitesz egy képet, amit a közönség végül csúnyán félreértelmez, és szexuális tartalomként tekint rá – de ez a mostani eset talán túlmegy egy határon, hiszen Tolvai Reni valóban csak egy egyszerű fotót posztolt, amibe alapjában véve semmit sem kéne belelátni, dehát tudjuk, hogy milyen mocskos egyes emberek fantáziája.

Itt lehet megtekinteni Tolvai Reni képét, hogy mindenki eldönthesse, van-e alapja a rosszindulatú megjegyzéseknek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás