promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni még Szűzként is megvillantja a melleit – fotó
Borítókép:  Tolvai Reni / youtube.com/Tolvai Reni Official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni kapta meg a Szűz szerepét egy csillagjegyek által inspirált kollekcióban, ahol egy egyszerre szexi, és félelmetes kép készült róla.

Tolvai Reni rendszeresen oszt meg olyan dögös fotókat magáról, amik a visszajelzések alapján rendesen feltüzelik a rajongóit, hiszen az énekesnő egy cseppet sem fél megmutatni a testét rajtuk – sőt, nem egyszer előfordult már, hogy egészen nagy botrányt okozott a villantásaival, ugyanis néha olyan ruhakölteményeket vesz fel, amik szinte alig takarják a melleit.

A hírességnek most is sikerült kicsit felzavarnia az állóvizet, ugyanis egy különleges, csillagjegyek által inspirált kollekcióban kapott helyet, ahol hiába ő a Szűz, mégis olyan kivágás van a ruháján, hogy szinte kiesik belőle az egyik keble.

„A CSILLAGJEGY KOLLEKCIÓ KissMarktól.
Kedves barátom, te vagy a legbetegebb tehetség, akivel valaha is találkoztam a divatiparban. Örökké szeretni és támogatni foglak. Habár Kos vagyok, most a Szüzet reprezentálom ebben a kollekcióban”

– írta Tolvai Reni.

Az énekesnő kinézete egyszerre vadító és kifejezetten rémisztő az új fotóján, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül, hiszen elképesztően néz ki rajta – nem csoda, hogy csak úgy özönlöttek a dicsérő kommentek a poszthoz.

Itt lehet megnézni Tolvai Reni szexi képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás