promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tovább manipulálja társait a Survivor legutáltabb versenyzője - Zsófi most Niltonra vetette ki a hálóját
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zsófi elkezdett közeledni Nilton felé, ami a többiek szerint pusztán taktika, és a lány valójában csak az új játékos amulettjére hajt, miközben a Huraca'n törzsben Nagy Alexandrának nekiestek a társai!

Továbbra sem csillapodnak az indulatok a Németh Zsófi körül. A Yucahu törzsben szerdán este Ritának és az új versenyző, Niltonnak párbajoznia kellett. A sárgák szigetén végül utóbbi maradhatott, így az övé lett a védettséget jelentő amulett. Később Zsófi szemet is vetett Niltonra, a többiek szerint ez pusztán taktika, és a lány valójában csak az új játékos amulettjére hajt.

Huraca'n törzs sem maradt botrány nélkül szerda este, ugyanis egymásnak ugrott Nagy Alex és Catherine Dederick. A színésznő nem szereti túl sósan az ételt, ellenben a többiekkel, így szeretett volna mértéket tartani abban, mennyire sózzák azt. Catherine Dederick vállalta magára a sózást, aki túlzásba esett Nagy Alex szerint. Szerinte mindenki megsózhatná egyénileg, mert így csak neki lesz ehetetlen. Dederick úgy vélte, ez simán csak hiszti, amit játékostársa leművel.

A csütörtök esti adásban sem fogunk unatkozni. Sabira például azért akad ki, mert szerinte Zsófi manipulálni próbálta őt, és érzelmileg megzsarolta. Részletek csütörtök este 21:20-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás