promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi meglepetés: folytatást kap Ben Affleck egyik legtökösebb filmje!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek Ben Affleck rajongói, ugyanis hamarosan érkezik A könyvelő folytatása, ráadásul az első rész rendezőjével.

2016-ban mutatták be Ben Affleck, Jon Bernthal és Anna Kendrick főszereplésével A könyvelő című akciófilmet, ami meglepően jó lett, ráadásul anyagilag is elég sikeres volt, így rögtön felmerültek a pletykák, hogy jön az alkotás folytatása. Az utóbbi öt évben úgy tűnt, hogy meghalt a második rész ötlete, de most a rajongók legnagyobb örömére kiderült, hogy ez közel sem így van.

A könyvelő rendezője, Gavin O'Connor elárulta, hogy pont a napokban vált hivatalossá, hogy jön a folytatás, amiben természetesen Ben Affleck is visszatér, ráadásul A Megtorló-sorozat sztárja, Jon Bernthal is nagyobb szerepet kap majd benne – szóval ismét felkészülhetünk egy izgalmas, tökös, érdekes akciófilmre.

Több információt egyelőre nem kaptunk A könyvelő 2-ről, de a rendező még megemlítette, hogy ő alapjában véve egy trilógiát szeretne, ezért úgy fogja elkészíteni a második részt, hogy közben lerakja az alapköveit egy újabb folytatásnak is, ami leginkább Ben Affleck és Jon Bernthal karaktereire fekteti a hangsúlyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás