promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő dolog derült ki a Barátok közt Vili bácsijáról – Hitted volna?
Borítókép:  Vili bácsi szerepében Várkonyi András / RTL Klub (via blikk.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan véget ér a Barátok közt, de a sorozat a könnyes búcsú előtt még elárult egy titkot a Várkonyi András által alakított Vili bácsiról.

Napokon belül lekerül az RTL Klub képernyőjéről a legendás Barátok közt című sorozat, ami 1998 óta ment hullámzó sikerrel a csatornán. Tény, hogy a nézettség eléggé megcsappant az utóbbi években, de a rengetek ikonikus pillanatot, és közkedvelt karaktert senki sem veheti el a szériától, ami örökre beírta magát a televíziós történelembe – és valószínűleg sosem fogjuk elfelejteni.

A készítők rengeteg meglepetést tartogatnak még a rajongók számára a Barátok közt utolsó epizódjaiban, és ezt az is bizonyítja, hogy nemrég hatalmas titkot árultak el Vili bácsiról, akit Várkonyi András játszott hosszú éveken keresztül: kiderült, hogy a sorozat egyik legnépszerűbb karaktere kereken 80 éves – míg az őt alakító színész csupán 71.

Az ilyen hosszan futó televíziós sorozatokban általában nem szokták elárulni, hogy hány évesek az adott karakterek, így kifejezetten érdekes, hogy a Barátok közt meglépte ezt, és nem hagyták tovább kétségek közt vergődni a hűséges nézőket – hiszen lehet, hogy vannak köztük olyanok is, akik teljesen megzuhantak volna, ha nem derül ki Vili bácsi életkora. De most végre ők is megnyugodhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás