promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ekkor búcsúzik a Barátok közt – Egy korszak ér véget!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy mikor láthatja a közönség a Barátok közt utolsó epizódjait, ráadásul nem akármivel rukkol elő az RTL Klub a nagy finálé előtt.

Szinte sokkolta a rajongókat, mikor bejelentették, hogy idén nyáron, 23 év után véget ér az RTL Klub legendás sorozata, a Barátok közt. Az utóbbi évtizedekben rengeteg ember hétköznapjait tették színesebbé és izgalmasabbá a széria közkedvelt karakterei és csavaros történései, most pedig eljött az idő, hogy könnyes búcsút vegyünk a Mátyás király tér lakóitól.

Július 17-én (szombaton) 20:00-kor végleg befejeződik a Barátok közt a 10455. és 10456. epizóddal.

Mivel egy igazi televíziós történelmi pillanatról beszélhetünk, így mindenképp érdemes lesz az RTL Klubra kapcsolniuk a nézőknek, főleg, hogy nem akármilyen meglepetéseket tartogatnak számukra a készítők.

Az RTL Klub a jeles esemény tiszteletére július 1-jén búcsúkampányt indít, melynek keretein belül a 4-6-os villamos vonalán plakátokon idézi fel a Barátok közt ikonikus pillanatait, illetve a színészek is visszaemlékeznek majd a sorozatra a csatorna social felületein – sőt, a Vaterán még egy jótékonysági licit is lesz, ahol megkaparinthatjuk a széria egyes kellékeit, jelmezeit és díszleteit.

Forrás: RTL Magyarország

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás